Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok 99%-a gusztustalannak, undorítónak tartja a mackós, pufi srácokat és ezért lenézik vagy kicsúfolják őket? És miért nem hajlandóak párkapcsolatot sem kialakítani duci srácokkal?
Ez egy régi kérdés, lehet hogy már nem is olvasod vissza!
Mindegy, leírom!De vigyázz, kicsit oltogatós lesz, esküszöm nem rosszindulatból!
Nem ismerem a külsőd, de nem érdekel hogy kövér vagy!
Neked a belsőd ami elriaszt! Egy "kedves ember" nem ilyen, fölöslegesen vitába szállsz azokkal, akik "beszólnak", pedig épp te írod, hogy nem érthetik a helyzetedet! Ha ennyire mások véleményére építed az életed, mégis mit vársz és miért kérdezel?
Egy vékony ember nem tud neked jó divattippeket adni, mert ő vékony, csak tanácsolhatja, hogy te is legyél vékonyabb, hogy könnyebb legyen az életed, mint neki!
Persze le lehet élni az életet hogy kifogások mögé bújsz, de akkor semmi nem változik!
Egy szomorú, rosszindulatú nagydarab ember bennem inkább félelmet keltene,mint vonzalmat, mert azt várja tőlem hogy folyton megsimizzem a fejét, hogy márpedig ő így tökéletes, ha ezt nem teszem, leordítja a hajam ....!
Képzeld el magad egy lány partnereként! Mondjuk már boldog vagy, de még mindig a kifogásaid mögé bújsz, a problémáidon siránkozol, amiket annyi erővel meg is oldhatnál! És ezzel pokollá teszed a lány életét is, aki pedig szeret téged!
Most még nem szereted magad eléggé ahhoz hogy igazán szerethess valakit!
Nem kívánok neked szerencsét, azt magadnak KELL kívánnod, hogy eredménye is legyen!
Ne másokban keresd a hibát de a megoldást sem! Te vagy magad legjobb barátja, ha ismered az igényeidet,keress rájuk jó megoldást!
Amúgy én sem találom vonzónak a kövérséget, mert én is küzdöttem túlsúlyjal(85kg165cm), de egy részét már ledolgoztam, mert elegem lett az önsajnálatból!
Egy túlsúlyos ember azt a LÁTSZATOT kelti, hogy nem 100%os életet él(szexuálisan és egyébként), hogy veszélyhelyzetben nem tud megvédeni, hogy hajlamosabb a betegségekre, hogy nem elég szorgalmas és kitartó!
Senki nem fog azért belédszeretni, mert üllsz a sarokban és duzzogsz az előnytelen külsőd miatt!
Keress valami hobbit, amit szeretsz és örömet okoz,ezzel már érdekesnek tűnhetsz mások szemében!
Ajánlom hogy nézz filmeket az állatok párválasztásáról, mert sokat tanulhatsz hogy az emberek mit és miért csinálnak úgy ahogy! ;)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!