Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem néztek furcsán, ha egy duci lány és vékony fiúval van együtt? Szerintetek esztétikus ez a párosítás?
Nem esztétikus.
De majd a fiú rábírja a mozgásra! :D
Szerintem igenis furcsa külső szemmel. Én nem éreztem magam kövérnek, mikor egy vékony alkatú barátom volt, de végül csak találtam magamon 10 kg felesleget, amit gyorsan le is dobtam. Szóval ha a duci lány fogyókúrázni akar, mert rájött, hogy a 25 feletti BMI egészségtelen és egy lánynak nem is való, akkor erre remek késztetés vékony sráccal járni.
Más kérdés, hogy ha tényleg szeretik egymást, akkor fel se merül az a kérdés, hogy másoknak vajon mi lesz a véleménye.
még mikor suliba jártam akkor láttam mindig egy ilyen párt,meg is jegyeztem magamnak hogy milyen fura:DD
de amugy semmi bajom nincs vele az a lényeg hogy szeretik egymást:d
Ha így szereti meg úgy szereti bla bla bla blaaaa...
Mindenkinek az jönne le,hogy a csajom egy lusta disznó,aki a mozgáson kívül már mindenféle fogyókúrával foglalkozott...
ma 02:02
Ez csak egy általános kérdés volt.
Nem tudom miért kell mindig beleképzelni egy csomó hülyeséget a dolgokba.Bár már megszokhattam volna,hogy itt mindig van egy-két emberke,aki nem képes megállni,hogy ne okoskodjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!