Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem néztek furcsán, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem néztek furcsán, ha egy duci lány és vékony fiúval van együtt? Szerintetek esztétikus ez a párosítás?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 01:41
1 2
 11/18 heloka ***** válasza:
100%

nézd, amikor szingli vagy, és elsétál melletted egy párocska, mit állapítasz meg?

a) hú de fura, hogy a csaj 10kiloval nehezebb lehet a csávónál

b) milyen vézna a csávó a csajhoz képest

c) milyen jó lenne a párommal így sétálgatni

én a c)-t választanám....:))

ebből a kérdésből az kerekedik, hogy nem vagy megelégedve magaddal, pedig, butaság, mert a párod csak lát benned valamit, amitől belédszeretett:))

aki külső véleményekre ad szerelem téren, az nem szerelmes:))

16 l

2011. júl. 10. 20:16
 12/18 anonim válasza:
100%

Minket még nem néztek meg emiatt,pont tesznek rá az emberek.Tudod,mennyit görcsöltem rajta,hogy mi lesz,ha arra kerül a sor és pár ruhadarabbal kevesebben lát meg a kelleténél? De ő akkor is ugyan olyan csinosnak talált,satöbbi.Szóval ne aggódj,mert nem azért szeretett beléd,mert x kiló vagy y magassággal.Az hülyeség,hogy csak a belső számít,mert ha külsőleg nem vonz a másik,akkor nem ismerkedsz meg vele annyira,hogy megismerd lelkileg is.A lényeg,hogy add önmagad,de azért a csomagolásra is fordíts figyelmet! :D

l/18

2012. jan. 15. 23:57
 13/18 anonim válasza:
100%
Nekem van egy barátnőm , aki kb 120 kilós , a barátja viszont kb 70 . Amikor láttam őket együtt az elején , elég furcsán néztem , aztán mikor megismerkedtem velük , már fel sem tűnt. Iszonyatosan jó páros ! :)
2012. nov. 5. 22:25
 14/18 TOMAtm ***** válasza:
hát ....nem.hacsak nem veri a pasit.
2012. nov. 10. 18:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Stan és Pan. Azt a felállást is sokan szeretik :))
2012. nov. 10. 19:01
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
b+..elolvastam a kérdést,és az jutott eszembe,a kérdező nem normális egyén az fix.
2012. nov. 10. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Hát a kérdező az egy okoskodó, nem túl nagy ésszel megáldott.
2013. aug. 15. 07:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Nevetséges, nem esztétikus. Pffff....
2018. jún. 1. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!