Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok 99%-a gusztustalannak, undorítónak tartja a mackós, pufi srácokat és ezért lenézik vagy kicsúfolják őket? És miért nem hajlandóak párkapcsolatot sem kialakítani duci srácokkal?
Nézz magadra! Meztelenül! Te férfiasnak, szexinek, kívánatosnak érzed magad? Mert sztem undorító, ha egy férfi ilyen puhány, férfiatlan, lógó, fehér hájas mellek hasak....pfúúúúj.
Figyelj! Én NŐ létemre másnaponta 8-10 kilómétereket futok, és 51 kiló vagyok. Te pasi vagy, alap, hogy sportos legyél. Igazat adok az előttem szóló pasiknak, hogy egy férfi legyen sportos.
Ha meg lusta vagy sportolni, teli van ugyanilyen lomha, lompos, kövér laányokkal az egész ország (de rendes belső)...mivel őreá sincs kereslet, ti meg szép párt alkotnátok.... sztem társkereső:és ott jöhetnek a duci, kövér csajok! És együtt ehetitek TV-nézés közben a chips-et és a süteményeket :-)
Nem értem, hogy hogy beszélhetsz kedvességről, mikor az első válaszoló csak megkérdezte, hogy mit sportolsz, te pedig szimplán leugattad, mert nem tetszik neked, hogy nem az esetei a mackósabb pasik.
Én nem a külsejük miatt nem bírom az ilyeneket, hanem mert nagyon sokba berögzül ez a kisebbségi komplexus, és egyből azt képzelik, hogy valaki bunkó velük, miközben teljesen úgy szól hozzájuk, mint akárki máshoz.
Ha pedig szerinted a 99%-a a lányoknak csak a külsőt nézi, akkor úgy érzem, hogy nem a te "súlycsoportodban" keresgéltél.
Ahogy látom tisztában vagy az adottságaiddal, tehát nem értem milyen alapon várod, hogy valami modellalkatú hidrogénezett cafka a karjaidba boruljon.
Nagyon sok rendes, aranyos, nem csúnyácska lány van, akinek pont az ilyenek alkatúak jönnek be, mint te. Talán náluk kéne próbálkoznod inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!