Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok 99%-a gusztustalannak, undorítónak tartja a mackós, pufi srácokat és ezért lenézik vagy kicsúfolják őket? És miért nem hajlandóak párkapcsolatot sem kialakítani duci srácokkal?
Kedves kérdező!
Azt írtad, hogy te a belső tulajdonságok alapján keresel barátnőt. Nyilván, akkor a barátnőnek is hasonló gondolkodásmódúnak kell lennie (leírásod alapján: szarok rá, hogy a pasi dagi és nem tetszik, biztos jófej, hát összejövök vele) Akkor miért foglalkoztat a lányok azon csoportja, aki a külsődet is nézi? Ez egy elég nagy logikai bukfenc. Amíg azt sem tudod mit akarsz, csak nyafogsz itt nekünk, ahelyett, hogy változtatnál az életeden (sportolnál, egészségesen élnél), addig meg is érdemled a helyzeted!
Ezt a feltevést cáfolnám, én se vagyok egy nádszál, de a párom is mackós, és nem szereti a sportot és imádom!
és nem vagyok ezzel egyedül
20/L
És a fiúk 99%-a miért tartja gusztustalannak a telt,duci lányokat?
Kvittek vagyunk asszem:/
Na álljunk meg egy pillcsire...:D (mai b*zis szlenggel élve, gusztustalan)
A mackósnak én azt nevezem, mikor az emberkének van háta, széles vállai vannak, és van izom is rajta.
Kövérnek pedig a puha, lógómellű, elhízott egyedeket tartom.
Van különbség a kettő között...
Namármost, én is a "mackós" típusba sorolom magam, szélesebb vállak, keskenyebb csípő, izmos hát, karok, mellek...
Pedig nem járok gyúrni, elég ha otthon ráveszed magad, hogy fekvőtámaszokat csinálj, felüléseket. Nem kell hozzá egy fitying sem, és gyorsan mutatja hatásait. Napi 30 fekvőtámasz tízes bontásokban elég lesz, ugyanennyi felüléssel. Meg ha tudsz, menj el kocogni. A kövér emberek ről nem sugárzik a férfiasság, és az taszító, ilyen a világ! Ahogy a kövér nőkről sem a nőiesség!
Szóval kedves válaszolók, tegyünk már különbséget a mackós, és a kövérek között!
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!