Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a lányok 99%-a gusztustalannak, undorítónak tartja a mackós, pufi srácokat és ezért lenézik vagy kicsúfolják őket? És miért nem hajlandóak párkapcsolatot sem kialakítani duci srácokkal?

Figyelt kérdés
Sajnos a mai világban a lányok 99%-a csak a külsőt nézi és nem a belső értékeket. Pl: Kedvesség stb.
2009. aug. 9. 13:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!

Azt írtad, hogy te a belső tulajdonságok alapján keresel barátnőt. Nyilván, akkor a barátnőnek is hasonló gondolkodásmódúnak kell lennie (leírásod alapján: szarok rá, hogy a pasi dagi és nem tetszik, biztos jófej, hát összejövök vele) Akkor miért foglalkoztat a lányok azon csoportja, aki a külsődet is nézi? Ez egy elég nagy logikai bukfenc. Amíg azt sem tudod mit akarsz, csak nyafogsz itt nekünk, ahelyett, hogy változtatnál az életeden (sportolnál, egészségesen élnél), addig meg is érdemled a helyzeted!

2009. aug. 9. 15:15
 22/122 anonim ***** válasza:
88%
Nekem sem tetszenek a macis fiúk, egyszerüen nem vonzanak, nem tudnék egy ilyennel lefeküdni, és számomra nem ,,férfias" ha egy pasi kövér. De! Attól még lehet jófej, aranyos, normális életet élő, normálisan gondolkodó. De ez csak egy dolog. Kell a fizika vonzalom is. Ha te ezen annyira ki vagy akadva, megkérdezthetem, hogy neked bejönnek a kövér lányok? Ha igen, akkor hajrá! Szerintem náluk nagyobb esélyed lesz (ha már ennyire nem érdekel téged a külső). Amúgy meg, miért nem próbálsz esetleg lefogyni? Ezt nem tudom megérteni. Pattognak itt a duci lányok, duci fiúk, hogy miért nem tetszenek senkinek? De azért nem tesznek hogy jobban nézzenek ki.
2009. aug. 9. 15:26
 23/122 anonim ***** válasza:
63%

Ezt a feltevést cáfolnám, én se vagyok egy nádszál, de a párom is mackós, és nem szereti a sportot és imádom!

és nem vagyok ezzel egyedül

20/L

2009. aug. 9. 15:32
 24/122 anonim ***** válasza:
88%

És a fiúk 99%-a miért tartja gusztustalannak a telt,duci lányokat?

Kvittek vagyunk asszem:/

2009. aug. 9. 15:47
 25/122 anonim ***** válasza:
85%
persze, most az összes dagadt srác fel van háborodva és szidja a szemét csajokat/izmos srácokat. mégis ki volt az aki ennyit zabált? talán az a csaj/srác?? hát nem, hanem te! úgyhogy neked kell lefogynod. ahelyett hogy most is a gép előtt ülsz és ilyen hülye kérdéseket teszel fel, elmehetnél edzeni hogy LEFOGYJ. én nem vagyok egy plázacica, sőt! de az ilyen emberek mint te totál ki tudnak borítani. eljárok rendszeresen sportolni, vigyázok az alakomra, adok magamra. ha én képes vagyok erre akkor más is. ezért várom el ezt a páromtól is. és nekem igenis fontosak a belső értékek, csak tudod baromi gusztustalan az, ha először a srác hasa ér hozzád, és csak utána a p*cse!
2009. aug. 9. 15:49
 26/122 anonim ***** válasza:
84%
Az elhanyagolt, elhízott test talán kimondatlanul is egyfajta igénytelenségről árulkodik. Nem is az itt a lényeg, hogy hogy néz ki, meg milyen a szaga mikor izzad ( tehát kb. mindig), hanem az, hogy hiányozhat az önfegyelme, a tartása, ráadásul az ágybeli teljesítménnyel is lehetnek gondok. És dagadtak, nem kell megsértődni, saját magamról beszélek és igencsak megérte leadni azt a pártíz kilót, az előbb felsorolt tényezők mind megszűntek, párom szerint kinyíltam, lett egyfajta kisugárzásom, önbizalmam, amit egyől megérez a külvilág és máshogy állnak az emberhez még a boltban is.
2009. aug. 9. 16:07
 27/122 anonim ***** válasza:
87%

Na álljunk meg egy pillcsire...:D (mai b*zis szlenggel élve, gusztustalan)

A mackósnak én azt nevezem, mikor az emberkének van háta, széles vállai vannak, és van izom is rajta.

Kövérnek pedig a puha, lógómellű, elhízott egyedeket tartom.

Van különbség a kettő között...

Namármost, én is a "mackós" típusba sorolom magam, szélesebb vállak, keskenyebb csípő, izmos hát, karok, mellek...

Pedig nem járok gyúrni, elég ha otthon ráveszed magad, hogy fekvőtámaszokat csinálj, felüléseket. Nem kell hozzá egy fitying sem, és gyorsan mutatja hatásait. Napi 30 fekvőtámasz tízes bontásokban elég lesz, ugyanennyi felüléssel. Meg ha tudsz, menj el kocogni. A kövér emberek ről nem sugárzik a férfiasság, és az taszító, ilyen a világ! Ahogy a kövér nőkről sem a nőiesség!

Szóval kedves válaszolók, tegyünk már különbséget a mackós, és a kövérek között!

-ReapeR-23/F

2009. aug. 9. 16:08
 28/122 anonim ***** válasza:
79%
hát én már meguntam hogy kövér vagyok és pár hónap alatt leadtam több mint 25kg-t, veszem az új cuccokat, mert amúgy is van stílusom (sokan mondják) és eddig is érdekelt az öltözködés stb, van rajtam még egy kis felesleg :S, de az már nem zavar, nem komoly annyira :D az étkezésemre odafigyelek ha tehetem, meg szoktam sportolni is (haverokkal kosarazni, amcsifocizni stb). csak még az önbizalmam kicsit sz*r :S:S ezen kéne még javítani :S
2009. aug. 9. 16:23
 29/122 anonim ***** válasza:
36%
mert a legtöbb ember egy felszínes barom..férfi, nő egyaránt.. kilók alapján mérni valakit, nagyon sekélyes emberre vall..
2009. aug. 9. 16:29
 30/122 anonim ***** válasza:
61%
Ha egy mackós fiú bele bújna egy 70 kg-os fiú bőrébe, akkor elhiszitek, hogy ő sem a ducibb lányok után rohanna?
2009. aug. 9. 16:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!