Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a lányok 99%-a gusztustalannak, undorítónak tartja a mackós, pufi srácokat és ezért lenézik vagy kicsúfolják őket? És miért nem hajlandóak párkapcsolatot sem kialakítani duci srácokkal?

Figyelt kérdés
Sajnos a mai világban a lányok 99%-a csak a külsőt nézi és nem a belső értékeket. Pl: Kedvesség stb.
2009. aug. 9. 13:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
76%
figyelj nekem sincs tokeletes alakom meg nem vagyok csontsovany d teszek erte ... mikor van idom sprotolok meg nem eszek , es igen nekem is fontosak a belso dolgok csak az a baj h eloszor a kulso alapjan itelunk , miert te nem kulso alapjan itelsz ?
2009. aug. 9. 14:24
 12/122 anonim ***** válasza:
73%
Naja, 14:22 vagyok, gondolom te is a szebb lányokat kedveled, úgyhogy fogadd el, hogy ha te is a belső értékekkel dobálózol, akkor miért nem keresel egy átlagos de belsőleg értékesebb lányt?
2009. aug. 9. 14:25
 13/122 anonim ***** válasza:
67%
Bevallom, én sem szeretem a kövér fiúkat. Én azt szeretem, ha van rajta azért, de nem túlsúlyos. De ettől függetlenül nem nézem le a macis srácokat... Sokkal normálisabbak tudnak lenni mint a kis girnyó rózsaszínpólós "jajjderetrosvagyok" kisköcsögök...
2009. aug. 9. 14:32
 14/122 anonim ***** válasza:
71%

Nekem volt mackós,duci barátom,pedig szépnek mondott vékony csaj vagyok.(nem nagyképűségből)de szerintem nem lehet általánosítani.Mackós,duci pasiknak is sokszor van helyes barátnőjük,és fordítva.Nekem mondjuk nem jönnek be az agyonizom pasik...több időt töltenek tükör előtt mint én...

23/l

2009. aug. 9. 14:34
 15/122 anonim ***** válasza:
70%
én is voltam rút kiskacsa :) mára az önbizalom, a több törődés a külsőmmel/belsőmmel, "bombanővé" tett.. ne add fel :) erre nem tudok bevált tippeket adni, de nem igaz h nem jössz rá magadtól, ha nekem is sikerült, és még sok ezer embernek... ahelyett h a bajon agyalsz, keress megoldásokat, a többiek nem tudnak sokat segíteni... neked kell rájönni h érzed jól magad.. és ha belül jól fogsz kinézni, rend lesz benned, kívülről is látszani fog :)
2009. aug. 9. 14:39
 16/122 A kérdező kommentje:
Hát ha hiszitek ha nem ÉN NEM a KÜLSŐT nézem hanem hogy milyen személyiség.
2009. aug. 9. 14:40
 17/122 anonim ***** válasza:
70%
Figy tudom mit érzel én is ilyen pufi srác voltam, de tettem ellene tornáztam kis diéta és voala lefogytam . De sajnos ez nem elég mert ugye az önbizalmam már eléggé meg van tépázva a sok évi lenézés miatt szoval nehéz lesz visszaszereznem , de neked is csak ajánlani tudom hogy kezdj el sportolni valamit, esetleg tornázz , vegyél új cuccoakt párat és mindjárt jobb lesz a közérzeted is.
2009. aug. 9. 14:59
 18/122 anonim ***** válasza:
68%
Ja és igen előző vagyok , még én is abban az 1% ban bízok mer én nem válok csak azért cicafiúvá hogy elgyen barátnőm , inkább kicsivel többet várok.
2009. aug. 9. 15:00
 19/122 anonim ***** válasza:
80%
14:04es, engem pedig pontosan az általad leírt típus taszít. undorítóak a kis diszkópatkányok. Én a teljesen átlagos pasikat szeretem, és tény, hogy nekem sem jönnek be a duci srácok, de ízlések és pofonok. a nővérem az a tipikus hűdecsinicsaj, és neki mégis a kicsit mackősabb srácok tetszenek.
2009. aug. 9. 15:04
 20/122 anonim ***** válasza:
71%

Ez egy kicsit túl általános kérdés.Az tuti,hogy taszítja őket,de ne hidd kérdező,hogy az 50kilós kis idióták kellenek nekik,én sajnos voltam csont sovány az osztály lúzere voltam sajnos sokáig,gebe,szűzike amikor már mindenki orrba szájba szexelt,tudom,hogy ma már ez nem oszt,nem szorozz,de most az akkori eszemmel gondolkodom,kicsit depis is voltam,nem tudtam öltözni,és eltelt azóta 6év kb,huhh de megöregedtem :)))))))

És ma már 90kilós izmos pasi vagyok,szolizok,egészséges kaját tolok,márkás ruhákat hordok,rózsaszínűt felső fujjjj :)

És most már a nők szeretnek a társaságomba lenni,persze kommunikációba is 180fokot fejlődtem,nyomom a hülyeséget,kiszámíthatatlan vok.

Fel a fejjel srác,kezdj el gyúrni pl,vagy kajakozz,te hamarabb ki tudsz építeni egy szép testet mint én,nekem sokkal többet kellett vesződnöm,de ma már az életem része a sport.Ha gondolod tudod segíteni ebben.Fel a fejjel,mindenkiből lehet Adonisz,nekem hidd el.

22/F

2009. aug. 9. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!