Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok 99%-a gusztustalannak, undorítónak tartja a mackós, pufi srácokat és ezért lenézik vagy kicsúfolják őket? És miért nem hajlandóak párkapcsolatot sem kialakítani duci srácokkal?
Nekem volt mackós,duci barátom,pedig szépnek mondott vékony csaj vagyok.(nem nagyképűségből)de szerintem nem lehet általánosítani.Mackós,duci pasiknak is sokszor van helyes barátnőjük,és fordítva.Nekem mondjuk nem jönnek be az agyonizom pasik...több időt töltenek tükör előtt mint én...
23/l
Ez egy kicsit túl általános kérdés.Az tuti,hogy taszítja őket,de ne hidd kérdező,hogy az 50kilós kis idióták kellenek nekik,én sajnos voltam csont sovány az osztály lúzere voltam sajnos sokáig,gebe,szűzike amikor már mindenki orrba szájba szexelt,tudom,hogy ma már ez nem oszt,nem szorozz,de most az akkori eszemmel gondolkodom,kicsit depis is voltam,nem tudtam öltözni,és eltelt azóta 6év kb,huhh de megöregedtem :)))))))
És ma már 90kilós izmos pasi vagyok,szolizok,egészséges kaját tolok,márkás ruhákat hordok,rózsaszínűt felső fujjjj :)
És most már a nők szeretnek a társaságomba lenni,persze kommunikációba is 180fokot fejlődtem,nyomom a hülyeséget,kiszámíthatatlan vok.
Fel a fejjel srác,kezdj el gyúrni pl,vagy kajakozz,te hamarabb ki tudsz építeni egy szép testet mint én,nekem sokkal többet kellett vesződnöm,de ma már az életem része a sport.Ha gondolod tudod segíteni ebben.Fel a fejjel,mindenkiből lehet Adonisz,nekem hidd el.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!