Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet oldani ezt a paradoxont? 20 feletti diplomás lányok?
27 éves, okos, magas és talán jóképű srác vagyok. Nem szeretnék csak azért barátnőt, hogy _legyen_ valaki mellettem, megválogatom a lányokat, és inkább várok....
Szép, okos, aranyos és (nem büfészakos) diplomás lányt szeretnék barátnőnek, hosszú távra. Azt nem tudom, hogy találhatok-e ilyen lányt? Az igazán szép, okos, és diplomás lányok karriert szeretnének építeni, nem? A férj, gyerek, család, főzés, mosás... csak másodlagos nekik? Ezt mondják: "nem azért tanultam ennyit, hogy...". Szóval úgy tűnik, hogy a NORMÁLIS lány csak csúnya és buta lehet?
tegnap 22:52
Így érthető. De rossz körökben keresgélsz. Nálunk a suliban, és baráti körben emlékezeteim szerint egyetlen lányt sem érdekelt a műköröm, ők egyszerű (jó értelemben) lányok. Igaz, nem feltűnő pláza/szilikon cicák. Az elvárásaik pedig inkább a már leírtakra vonatkoznak.
(A pénzszórás márcsak azért sem jellemző, mert határozott, munkájukban-tanulmányaikban következetes emberekről van szó, így ha ilyet választasz, arra is számítanod kell, hogy ő a TÁRSAT, nem pedig a "biztos támaszt", főleg nem a pénzügyi irányítót fogja keresni benned. Be tudja (maximálisan) osztani a saját pénzét, nem véletlenül lesznek sikeresek ezek a nők). Ha ezekkel ki tudsz egyezni, és te is hasonlóan TÁRSAT keresel, hajrá, szerintem előbb-utóbb összejön neked. :))
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy szép lányokról van szó, akiknek (esetleg ez hátráltathat még) vannak is partnereik, kapcsolatuk, ha erre vágynak. :)
Azt pedig nem hiszem, hogy "ritka" lenne ez a réteg, csak talán máshol kellene körülnézned őket illetően. Kizárt, hogy az én környezetem (bár tényleg ilyen körökben mozgok) tele van ezekkel az értelmes, sikeres, ámde tényleg természetes módon rendes-kedves nőkkel, (igaz, soknak van már kapcsolata), te pedig nem fogsz találni egy megfelelőt. :)
Szerintem egy diplomás lány is menekülne az ilyen hozzáállástól. Szerintem egy felnőtt embernek el kell tudnia látnia magát, akár ruhamosásról vagy munkáról legyen szó, egy normális nő és egy férfi is társat szeretne nem cselédet/ezermestert.
Néha egy okj-vel többre lehet menni, mint diplomával, ami igazán fontos az a nyelvtudás, diploma csak extra és nem jelent semmit, se azt, hogy van esze, se azt, hogy intelligens, azt sem, hogy azzal szeretne foglalkozni a későbbi életében. Piszok sokra megy egy olyan diplomával valaki amivel csak 8 órás rabszolga lehet és ki van szolgáltatva.
Az meg, hogy mit nevezünk büfészaknak az más dolog. Valamilyen szempontból a legtöbbre rá lehetne mondani, hogy büfészak.
21/N
Te egy intellektualizáló, önelégült p.cs vagy.
Szerencsére a lányok nem hülyék, nem véletlenül vagy egyedül.
Vegyél vissza az arcodból vagy még nagyobb p.cs leszel. Persze ezzel csak a normális pasik esélyeit javítod:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!