Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan diplomás nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan diplomás nő, akinek a férjének vagy párjának nincsen diplomája és ez egyáltalán nem zavarja?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Az én férjem villanyszerelő. Nekem van diplomám. 12 éve élünk boldog házasságban és nem téma az hogy kinek van diplomája vagy kinek nincs. A férjem nagyon okos. Intelligens. Csak többet ért neki az,hogy dolgozzon,hogy egy kis céget hozzon létre magának.

Anyagilag sokkal többet keres mint én,és diploma nélkül is anyagi,lelki biztonságot ad..

2012. jún. 13. 22:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,sok karrierista magától elszállt nő,nem így gondolja!
2012. jún. 13. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem még nincs diplomám, de ha lesz, akkor sem fogok soha senkit ez alapján mérni, hogy van-e vagy nincs neki..

Sajnos emiatt nem merem sok ember előtt elvállalni, hogy járok egyetemre, mert könnyen általánosítanak a sok nagyképűvel aki a diplomájával kérkedik...

2012. jún. 13. 23:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez lenne a normális!

Az szuper dolog ha valakinek van,de sok embernek baromi jól fizető szakmája van,akkor meg minek a diploma,nem!?Most csak azért felesleges!Mindenki azt csinálja amihez ért!

2012. jún. 14. 00:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Én mondhatni "karrierista" vagyok, de szinte egyáltalán nem fontos, van-e diplomája a másiknak. Lényeg, hogy megértsük egymást. Valahol biztosan vannak olyan elszállt karrierista nők is, akiket említesz, de az én baráti körömben a többdiplomás lányok is sokszor diploma nélküli fiúkba szeretnek bele. Más téren vannak inkább elvárásaim, például jó néven veszem, ha besegít a házimunkába, stb. :) Nekem egyébként a szüleim esetében is úgy volt, hogy apukám az alacsonyabb végzettségű. Ennek ellenére először ő keresett többet, de később anyukám, aki sokat tanult. Egyikből sem volt probléma közöttük. Engem sem zavar, ha a fiú picit kevesebbet keres, én nem várok anyagi biztonságot tőle. Csak ne legyen ingyenélő, ne akarja kitartatni magát. :)
2012. jún. 25. 13:15
 6/10 A kérdező kommentje:
jó válasz! : D
2012. jún. 25. 16:30
 7/10 HorJencs válasza:

Sziasztok!

A férjemnek van diplomája, ez voltaképpen engem nem zavar. De én is szeretnék diplomát, bár ennek voltaképpen semmi köze a férjem diplomájához!

A férjem "ismerősi" körében vannak, akik rossz szemmel nézik, hogy diplomás ember. Nem kérkedik vele, nem érzi magát "többnek" vagy felsőbbrendűnek, mégis néha kéretlen szavakkal illetik a végzettsége miatt. Ez persze nem a baráti társaságunkra jellemző, hanem akik "csak" ismerik. Őket soha nem is tudnám (én!) barátnak tekinteni!

Barátaink körében viszont egyáltalán nem beszédtéma a diploma, vagy a továbbtanulás.

Én most, 32 éves fejjel, 3 gyermek mellett kezdek továbbtanulni. Ez a továbbtanulás nem a férjemnek szól, hanem én szeretnék tanulni - eddig a gyermekeimé voltam -, még 11-12 éves koromban kitűztem ezt a célt magamnak, és mindent meg is teszek azért, hogy meg is valósítsam "álmomat"! Már gyermekeim nagyobbacskák, iskolásak, szerintem ez Nekik is jó példa lesz, hogy felnőtt fejjel, anyaként is lehet tanulni, ha elég elszánt az ember! Remélem, jó példával járok majd gyermekeim előtt is, és nem úgy fogják egyetemi éveimet megélni, hogy "még felnőtt fejjel is KELL tanulni"...

Egyébként nem kifejezetten a diplomára vágyom, anélkül is egy boldog ember vagyok, de az álmaim sem mellékesek. Mindenkinek vannak álmai, és ha elérhetőek azok, miért is ne tegyünk meg mindent azért, hogy beteljesüljenek?

2012. jún. 28. 19:44
 8/10 A kérdező kommentje:

"A férjem "ismerősi" körében vannak, akik rossz szemmel nézik, hogy diplomás ember"

Érthetetlen ezek az emberek,talán féltékenyek,hogy a férjed nem egy "wc-t" akar takarítani?

....nem is értem,!!!...ez egy jó dolog,ha a szakmájához kell,és szüksége volt rá.De a kérdés az volt,hogy a diplomás félt nem zavarja,ha a másik félnek nincs...Részemről csak annyit mondanék erről,hogy mindenki azt csinálja amihez ért és azt tökéletesen végezze el...nem minden szakmához kötelező a diploma,sőt...egy jó szakmával sokkal többet ér az ember.

2012. jún. 28. 23:33
 9/10 HorJencs válasza:

Kedves Kérdező!

Nem, a diplomás férjemet egyáltalán nem zavarja, hogy nekem nincs diplomám!

2012. jún. 29. 00:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Az élettársamnak van diplomája,nekem nincs.Nincs komplexusom.
2013. febr. 10. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!