Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hogy manapság egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hogy manapság egyre több a diplomás, és -tapasztalatból mondom- értelmes gyönyörű lány?

Figyelt kérdés
Mások az előítéletek miatt plázap_csáknak vagy k_rváknak nevezik őket, de szerintem gyönyörű, igényes, és szexi nők. E mellett felettébb értelmesek is. De tényleg, meglepően! Egyre több ilyen lánnyal találkozom. Eddig is megvolt ez a réteg, vagy csak most "szaporodtak el" ? :)
2012. máj. 7. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ami neked szép,nekem nem biztos hogy tetszeni fog.A másik,hogy az értelmesség,az iskolázottség és a szépség sincs összefüggésben.Láttam más diplomás buta embert,és értelmes 8 általánosost is.És rá kéne jönni,hogy az embereket nem lehet általánosítani.
2012. máj. 7. 11:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nem általánosítok. De bizonyos típusrétegek léteznek. Én azokról a lányokról beszélek akik nívós partykon, vagy szimpla hétköznapokon befolyásos férfiak mellett találhatóak meg elsősorban. Legalábbis akiket ismerek azok ilyenek. Nem tudom hogy személy szerint te szépnek látnád e őket, de a férfiak megdöglenek utánuk. És olyanokat mondanak hogy sokszor magam is csak pislogok. Igényesek kívül belül. De csak mostanság bukkantak fel ezek a hölgyek az ismeretségi körömben.
2012. máj. 7. 11:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Az pedig, hogy az embereket nem lehet általánosítani butaság. Nézz utána, hogy már neves pszichológusok is személyiség típusokra osztották fel az embereket.
2012. máj. 7. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Hat az a baj, h en nem ezt vettem eszre, egyebkent hol van ez?
2012. máj. 7. 11:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen meglepő tapasztalatom... Randiztam egy gyönyörű modell csajjal, és előtte őszintén szólva azt gondoltam, hogy biztos buta és egyszerű lesz... Aztán csak pislogtam, hogy milyen szellemes és művelt volt.
2012. máj. 7. 11:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemek egyre lejjebb viszik a ponthatárokat, a fejkvóta miatt nekik az a biznisz, ha minél több hallgatójuk van. Ezért van most több diplomás mint 20-30 évvel ezelőtt. Ez hozza magával a diplomák leértékelődését, egyre több az alibi/"semmiresemjó"-diploma, a férfiak meg ha meglátnak egy szép nőt gyakran a belső értékeket is "belelátják".
2012. máj. 7. 11:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Dettó :) Az ilyen nőkből kéne több.. és akkor talán nekem is jutna :D
2012. máj. 7. 11:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Ez a 20-30 évvel ezelőtti diplomásdi.. :D Most pont vicces.. gondolom tudod mire gondolok. Persze egyet értek hogy leértékelődött a diplomák értéke. De a lányok akikről beszélek valóban felettébb értelmesek. Nem látok beléjük és nem is képzelek semmit, hisz van párja mindegyiküknek sajnos, de akaratlanul is észrevettem hogy a társaság legértelmesebb tagjai kb. Nekem is kell egy ilyen nő!!
2012. máj. 7. 12:01
 9/12 A kérdező kommentje:
A hol kérdést csak most vettem észre. Személy szerint a társaságunkból ismerek ilyen lányokat. :)
2012. máj. 7. 12:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Kicsit unalmas már, hogy a követelmények lejjebb szállításával magyarázzák az értelmes nők létét. Unokahúgom most doktorált, 23 éves. Csináld utána. Én sem vagyok semmi, de belenéztem a tankönyveibe, hát, elég volt. Pár évtizede meg az üresfejű nagyfejes fickók pénzért vettek bizonyítványt. :) Akkor sem működött másképp. No meg anyukám, a múlt rendszerben 3-ast kapott a hibátlan feleletére, míg a "bevágódott" diáktársa, akinek a szülei közel ültek a tűzhöz, elbagadozta a tételt, és 5-re vizsgázott.
2012. jún. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!