Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet értelmes férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szederke21 kérdése:

Hol lehet értelmes férfiakat találni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, olyanokat, akik szeretik a művészeteket, sokoldalúak és műveltek?

A baráti társaságom eléggé leszűkült, mióta leérettségiztünk, és mostanság nem tudom, hogyan ismerkedhetnék ilyen emberekkel.

2012. ápr. 18. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Itt.
2012. ápr. 18. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Álmaid pasija előtted áll
2012. ápr. 18. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Neked ezt jelenti az "értelmes" kifejezés? Hogy szeretik a művészetet meg műveltek? Ejha...
2012. ápr. 18. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Már a kérdésnek is örülök :)

Itt és máshol is.

2012. ápr. 18. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Én szeretem a művészeteket, sokminden érdekel és műszaki területen tanulok. Szeretek zenélni, sportolni. Újabban érdekelnek a konferenciák is.

De elég csúnya vagyok, szóval nem hiszem, hogy kellenék neked :D

Am a legtöbb ilyennel akit találnál az lenne a bajod, hogy nem néz ki jól. Meg, hogy bátortalan. Tudod a műveltség és a bulizás kicsit kizárja egymást, mert vagy tanul valaki vagy bulikra jár orrba szájba. És ha otthon gubbaszt meg nem jár el helyekre, mint én, akkor elég félénk lesz és azt se tudja majd, hogy menjen oda egy lányhoz.

21f

2012. ápr. 18. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert az, aki bulizik, jól néz ki? Hol az összefüggés? :D

Nem tudom mennyire tartod szánalmasnak, vagy bármi másnak, de én ajánlom neked a társkeresőket.

Nem árulnak zsákbamacskát, nem lehet akkorát koppanni, hiszen szinte minden fontos dolgot kiírnak magukról. Azt pedig, hogy mennyire intelligensek, 1-2 mondatból lelehet vágni. Egy próbát megér, nem veszítesz semmit : )

2012. ápr. 18. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem keverem a szocreál stílusirányzatot a funkcionalizmussal.:-)

Tehát itt vagyok:-)

27/F

2012. ápr. 18. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék,hogy hol lehet ilyen fiúkat találni. :)
2012. ápr. 19. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Akárhol lehet ilyeneket találni:) De ennyi erővel én is kérdezhetném, hogy hol lehet normális lányokkal ismerkedni?:D Diszkóban és ilyen helyeken kicsi rá az esély, az utcán meg nem mindig lehet leszűrni, hogy ki milyen.
2012. ápr. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!