Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet e hosszútávon egy kapcsolat, ha én 34 éves nő vagyok (értelmes, de nincs diplomám), ő pedig 30 éves, diplomás, több nyelven beszélő orvos?
Ha agya is van nem csak diplomája, akkor benne ez a kérdés fel sem merül.
Viszont tönkremehet a kapcsolat a te komplexusod miatt! Ha valóban értelmes vagy, akkor tudod, hogy a diploma csak egy papír! Ne akarj bizonyítani neki, csak maradj önmagad, mert valószínűleg téged kedvelt meg, nem a végzettségedet...
Nézd én ugyanebben a helyzetben vagyok(korkülönbséget,kort kivéve) és engem rettentõen zavar.Lényegében végig àtéltem a férjemmel a tanulmànyait, viszont nekem nem volt rà lehetõségem egyéb okok miatt, hogy fejlesszem magamat, de a férjem sem akarta igazàn.
Soha nem éreztette meg velem, de én mégis mindig azt éreztem, hogy bizonyitsak, és bizony bele is fàradtam.
Mariskánál a pont!
egyébként meg egyáltalán nem mérvadó,h van-e diploma vagy nincs!én tavaly diplomáztam és mondhatom,h annyi *yökér jár a felsőoktatásba,h el sem hiszem,h egyáltalán némelyik letudott érettségizni!
szval ha értelmes vagy és a párod is,akkor a kérdés értelmét veszti!
24n
ertelmes no egyreszt nem allitja magarol,hogy ertelmes,masreszrol nem tesz fel ilyen kerdest,leven ez ugy is csak akkor derul ki,ha mar evek ota egyutt vagytok vagy sem.
errol ennyit.
:)
(ertelmes no,pfffff.)
Egyébként nagyon érdekes, hogy egyeseket már maga a kérdés sértőn érint, a válaszuk pedig kritikán aluli.
De akinek nem inge, ne vegye magára, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!