Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szerelmes, akkor nem számít hogy van e diplomája, milyen a végzettsége nem?
Így van.
Marhára nem az a lényeg, hogy van-e diplomája, hanem, hogy milyen emberileg hozzám!
normális esetben nem a diplomájába vagy szerelmes...
tehát nem
Nekem nincs diplomám, páromnak sincs, 25 évesek vagyunk, lassan 5 éve együtt, családalapítást tervezzük, saját lakásunk van, jó munkánk, szeretjük egymást. Ezekhez mind nem kellett diploma.
Az előző jól írta, sok diplomás "okos" az alapján választ h van e diplomája, és h milyen. Mintha anélkül nem lenne ember az ember. Sosem értettem az ilyen embereket.
Szal a kérdésedre a válasz: Ha szeretsz vkit, egyáltalán nem számít h van e diplomája vagy sem. A lényeg h szeressétek egymást.
Nyilván vannak olyanok, akiknek számít, ahogy valakiknek az számít, hogy csak egy sima átlagos autód van, vagy Ford Mustangod. Szóval ilyen gyökereket mindenhol ki lehet fogni.
Viszont az intellektuális egyenlőség nagyon is számít, anélkül hosszútávon nem tud működni egy kapcsolat normálisan, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!