Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerelmes belém de én is lány vagyok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 19:54
1/12 anonim válasza:
fogjatok kamerát, videózzátok le ahogy kiélitek mocskos fantáziátokat egymás iránt, és tegyétek föl ide
3/12 anonim válasza:
Hetero vagy? Ha igen, akkor mondd meg neki, hogy ez nem működne, de attól még lehettek barátok. :)
4/12 anonim válasza:
3/3assal értek egyet. viszont, ha bujkál benned egy kis vágy, hogy megismerd, hogy milyen a lányos szex, akkor pont megfelelő az alkalom. Előre mond meg neki, hogy még sose csináltad, kedveled, őt de nem tudod, hogy mi lesz belőle, így amennyiben mégse jönne be, mondhatod, hogy megpróbáltad, szóltál előre, de nem megy, maradjatok barátnők.
5/12 anonim válasza:
Jöjjünk össze hárman és "baszéljük" meg... :D
Komolyra fordítva: ez nem fog menni a nélkül, hogy rendesen át ne beszélnétek. Ha divatleszbi, akkor ennyiben marad és megy minden normálisan tovább, ha nem az, akkor meg kell értenie. Hány évesek vagytok?
7/12 anonim válasza:
mint tudjuk lány és fiú közt nincs barátság. valaki mindig többet akar....
8/12 anonim válasza:
ha nekem kiderülne h. a barátnőm szerelmes belém akor nem lenne már az barátság. és gondolj bele mentek szorakozni mernél berugni? melete rád mászik a lezbikusok eröszakosak. lehet Ginat is tenne az italodba
10/12 A kérdező kommentje:
Én ezt most mindenkinek írom nem nagyon akarok összejönni egy lánnyal mert nem leszek leszbi meg a szívemet már ellopta egy fiú úgyhogy...
2012. febr. 29. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!