Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jaj, azt hiszem szerelmes vagyok, vagy mégsem?

Figyelt kérdés

A dolog lényege,h kissé szórakozott ember vagyok, és elég nyíltszívű ,ami a szívemen az a számon,sokan nem is szeretnek miatta...meg nagyon bohém figura vagyok, a túlságosan földhözragadt dolgok,gondolatok lehangolnak,mindig az érdekeset,az újat az izgalmasat keresem, a párkapcsolataim is ilyenek voltak, mint a méhecske,virágról virágra szálltam.

Most kezdek összebarátkozni egy lánnyal,aki valahogy valódi érzéseket hoz ki belőlem, mindig mosolyog rám,kedves velem,biztat, és őszinte...és engem ez megfogott,ez szimpatikus benne,olyan ritka manapság őszinte lányt találni,aki nem kavar...olyan kedves barátságos,és én csak úgy szimplán baráti beszélgetéseket folytattam vele, és azt hittem,csak barátilag érzek iránta...de mostanában,ha ránézek,mindig megindul bennem valami,olyan furán érzem magam, jól esik ha láthatom,...aztán megyek a dolgomra,és nem is hiányzik, de mégis amikor meglátom,egyből nagyon feltüzel, zavarba jövök tőle,és jóleső érzés fog el, tegnap sokat néztem a szemébe,és álltam a tekintetét, de ma már nem is nagyon néztem a szemébe,mert zavarba hoz...de ha elválnak útjaink,én akkor is jól megvagyok,nincs bennem hiányérzet...ha néha eszembe jut jó érzés fog el...nem függök tőle,de mégis szeretem, olyan szabadnak látszik,mint amilyen én vagyok...akkor ez most szerelem,vagy mi?:)

2012. febr. 23. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szívj el egy Anorectalis cigit és gondold át az egészet.
2012. febr. 23. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy szimpla fellángolás :) Szerelem akkor van, ha majd' meghalsz érte, hogy láthasd és epedsz utána. Csak vele szeretnél lenni és mennyekben érzed magad, mikor vele lehetsz :)

22/L

2012. febr. 23. 13:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Érdekes,h a mennyekbe érzem magam,ha vele vagyok...de nem függök tőle, így legalább nem fogok soha se a nyakán lógni, ezért akár még jó is kisülhet belőle. Természetesen,amint lehetőség van rá,szívesen találkozom vele, és minden találkozást,már alig várok...jól érzem magam vele...és semmi görcsölés nincs bennem...mellette szabadnak érzem magam,és nekem ennél fontosabb nincsen,ugyanis én nem bírom a kötöttségeket,nem véletlenül ért véget eddig minden kapcsolatom...
2012. febr. 23. 13:57
 4/4 anonim válasza:
Bele estél ,mint Hummer a Balatonba!
2012. febr. 24. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!