Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehunika kérdése:
Szerintetek adjak-e szerenádot annak a lánynak aki tetszik?
Figyelt kérdés
mert én nagyon szeretem csak nem tudom, hogy ő is.2012. febr. 20. 19:51
1/7 anonim válasza:
Én egyszer adtam. Hatalmas égés volt, de felejthetetlen poén :D
Mondjuk a csaj nem jött össze, de így utólag már nem is baj, elég nagy ribanc volt :D
2/7 anonim válasza:
Előtte kérj területhasználati engedélyt a rendőrségen, nehogy baj legyen.
3/7 Normálisvagy? válasza:
Szerintem jó ötlet, én biztos örülnék neki illetve értékelném is, az ne zavarjon, ha esetleg nincs jó hangod! :)
4/7 anonim válasza:
te full hülye vagy;D adj csak szerenádot tesa!
5/7 anonim válasza:
Vetesd fel valakivel videóra, hogy örök emlék maradjon! :) (nem viccből írtam)
6/7 anonim válasza:
Nézd... az biztos, hogy így ki fog derülni. :)
(csak reménykedem, hogy a kiszemelt leányzó nem a környékemen lakik) :)
7/7 anonim válasza:
A szerenád akkor nagyon frappáns tud lenni, ha megkéred a lány kezét, de egyébként csak úgy eléggé gáz és 99%, hogy elriasztaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!