Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg normális, ha egy lánynak 20 éves korára 'csak' 6 férfival volt kapcsolata?
Talán én vagyok maradi, de nekem kicsit soknak tűnik... Egyik ismerősön szerint erre büszkének kell lenni a mai világban. Tényleg itt tart a mai fiatalság, hogy már a lányok is lassan 2 kezükön nem tudják megszámolni hány ágyban aludtak már?
Én 22 múltam, eddig 1 komoly kapcsolatom volt, barátnőim többsége is 1-2-3-nál tart.
Tapasztalatok?
22 éves vagyok szintén. És 1 komoly kapcsolatnál tartok. De a velem egykorú barátnőimnél igen változatos a skála.
Nem vagyok se maradi, se konzervatív. Csak nehezen esek szerelembe. Ez van.
Te is tudod hogy normális, változik a világ, bár nem feltétlenül jó, viszont tény.
22 évesen még kicsit viccesnek tünik nekem "mai fiatalságról" beszélni.
35/F
A hsz-ek után csak annyit mondhatok, mégiscsak normális a "mai fiatalság".. :)
33F
mindenki úgy él, ahogy akar.
én nem tudom megszámolni, hány pasim volt már. 1-2-3 hetes járások voltak, nem tudtam beléjük szeretni volt, hogy durva dolgok derültek ki a srácokról.
de egyikkel sem jutottam szexig sőt, a legtöbbjükkel nyelves csókig sem.
1 féléves kapcsolatom volt akivel tényleg szexeltem is és 2 kaland.
nehezen leszek szerelmes és mivel rájöttem hogy csak azzal élvezem igazán a szexet akit szeretek így feleslegesnek tartom hogy mindenkivel összefeküdjek aki szépet ígér.
de nem ítélek el másokat ha ők úgy érzik jól magukat.
régen is volt aki sokkal próbálkozott csak akkor ez titok, meg szégyen volt
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!