Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg normális, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg normális, ha egy lánynak 20 éves korára 'csak' 6 férfival volt kapcsolata?

Figyelt kérdés

Talán én vagyok maradi, de nekem kicsit soknak tűnik... Egyik ismerősön szerint erre büszkének kell lenni a mai világban. Tényleg itt tart a mai fiatalság, hogy már a lányok is lassan 2 kezükön nem tudják megszámolni hány ágyban aludtak már?

Én 22 múltam, eddig 1 komoly kapcsolatom volt, barátnőim többsége is 1-2-3-nál tart.

Tapasztalatok?

2012. febr. 19. 13:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok szintén. És 1 komoly kapcsolatnál tartok. De a velem egykorú barátnőimnél igen változatos a skála.

Nem vagyok se maradi, se konzervatív. Csak nehezen esek szerelembe. Ez van.

2012. febr. 19. 13:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Te is tudod hogy normális, változik a világ, bár nem feltétlenül jó, viszont tény.

22 évesen még kicsit viccesnek tünik nekem "mai fiatalságról" beszélni.

35/F

2012. febr. 19. 13:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Már nem járok diszkóba, mert öregnek érzem magam ott... de komolyan :( :D
2012. febr. 19. 13:53
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
inkabb szegyen ha 20 eves korara valaki mar 6 kulonbozo pasival lefekudt...de minkenkinek mas az ertekrendje altalaban az alacsonyabb IQ-val rendelkezo egyedek kerkednek ilyesmivel es nekik fontos..
2012. febr. 19. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
21 éves vagyok, a második komoly kapcsolatomnál járok (sajnos az első fatális tévedés volt). Nekem is picit soknak tűnik a 6, de ez manapság már megesik. Én egyelőre nem érzem öregnek magamat a diszkóhoz, igaz csak az egyetemibe járok el, de az az a hely ahol soha sem ismerkednék.
2012. febr. 19. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát ha mind a 6-al le is feküdt az úgy sok. ha csak próbálgatja a kapcsolatokat, hogy többféle fiúval milyen együtt lenni, keresi az igazit akkor nem sok... komoly kapcsolat szerintem egy ember életébe olyan 2-4 lehet maximum. Ami több éven keresztül tart. A pár hónapos kapcsolatot nem is igen hívnám kapcsolatnak. Nekem 17 évesen eddig egy másfél hónapos kapcsolatom volt. :D Nem illettünk egymáshoz.
2012. febr. 19. 13:58
 7/13 A kérdező kommentje:
A kapcsolat alatt természetesen szexuális kapcsolatot értettem... Szerintem mindegy, hogy pár hónapos vagy akár több éves kapcsolatok voltak ezek, ha 6 férfival lefeküdt, az már sok, véleményem szerint.
2012. febr. 19. 14:03
 8/13 anonim ***** válasza:

A hsz-ek után csak annyit mondhatok, mégiscsak normális a "mai fiatalság".. :)

33F

2012. febr. 19. 14:03
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

mindenki úgy él, ahogy akar.

én nem tudom megszámolni, hány pasim volt már. 1-2-3 hetes járások voltak, nem tudtam beléjük szeretni volt, hogy durva dolgok derültek ki a srácokról.

de egyikkel sem jutottam szexig sőt, a legtöbbjükkel nyelves csókig sem.

1 féléves kapcsolatom volt akivel tényleg szexeltem is és 2 kaland.

nehezen leszek szerelmes és mivel rájöttem hogy csak azzal élvezem igazán a szexet akit szeretek így feleslegesnek tartom hogy mindenkivel összefeküdjek aki szépet ígér.

de nem ítélek el másokat ha ők úgy érzik jól magukat.

régen is volt aki sokkal próbálkozott csak akkor ez titok, meg szégyen volt

20/L

2012. febr. 19. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
Olyan hülyeség erről vitát nyitni. Mindenki más helyzeteket él meg, más háttérrel rendelkezik. Ebben aztán tényleg nem lehet általánosítani, hogy akinek 20 éves korára x-nél több pasija volt az k.rva, akinek ennél kevesebb az meg nem. Aki pl. 15 évesen megismeri a "nagy Ő-t" és vele marad ahhoz képest nyilván sok, de aki későn találkozik az igazival és ismerkedik ahhoz képest nem. Nem bírom az ilyen provokatív kérdéseket.
2012. febr. 19. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!