Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg normális, ha egy lánynak 20 éves korára 'csak' 6 férfival volt kapcsolata?
Figyelt kérdés
Talán én vagyok maradi, de nekem kicsit soknak tűnik... Egyik ismerősön szerint erre büszkének kell lenni a mai világban. Tényleg itt tart a mai fiatalság, hogy már a lányok is lassan 2 kezükön nem tudják megszámolni hány ágyban aludtak már?
Én 22 múltam, eddig 1 komoly kapcsolatom volt, barátnőim többsége is 1-2-3-nál tart.
Tapasztalatok?
2012. febr. 19. 13:50
11/13 anonim válasza:
Utolsó,így van,magam sem mondhattam volna jobban:) mért kell mindig mindent hasonlítgatnunk a többiekhez? ez meg végképp egy olyan téma amit nem is lehet..
12/13 BlackSword válasza:
22 évesen hat hol sok??? Maximum egy zárdában... Hagyjuk már ezt a kamuerkölcsösséget... Aki elítéli, hogy mások hogy csinálják az is csinálná, csak ő nem kell senkinek, ezért ítéli el... Ennyi...
13/13 anonim válasza:
Én is 22/L vagyok és 6 éve tart eddig a legelső kapcsolatom.
Nekem is soknak tűnik, bár függ attól is, hogy mennyire voltak komoly kapcsolatok, le is feküdtek vagy csak ismerkedős korszakok voltak, elmentek ide-oda, stb.
Tapasztalataim vegyesek, sok barátnőmnek, ismerősömnek hosszú távú kapcsolata/kapcsolatai voltak, de előfordul pár olyan is, aki sok férfit elfogyasztott már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!