Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy szerelmes belém egy lány vagy csak tetszek neki?
Figyelt kérdés
pl ha szemez velem meg keresi a szemkontaktust akkor ez mit jelent
légyszi normális válaszokat!
Előre kösz!
2012. febr. 27. 19:21
2/14 A kérdező kommentje:
kösz!:)
és ha szerelmes lenne belém akkor annak milyen jelei lennének?
2012. febr. 27. 19:23
3/14 anonim válasza:
ajj bémeg, ne legyél már ilyen macskajancsi...
4/14 A kérdező kommentje:
jól van b@zd meg nem olyan könnyű ez inkább segíts ha tudsz...
2012. febr. 27. 19:28
5/14 anonim válasza:
olyan ninc shogy meglát és belédszeret, ismerd meg és akk lesz szerelmes beléd .hajrá:D
6/14 A kérdező kommentje:
már osztálytársak vagyunk 3 éve:)
2012. febr. 27. 19:32
7/14 A kérdező kommentje:
2 éve bepróbálkoztam néla, de akkor elküldött és most nem tudom mit csináljak.....S
2012. febr. 27. 19:33
8/14 anonim válasza:
..ha szerelmes beléd vagy elpirul vagy hirtelen elkapja a szemét,valamit pedig akar töled..kérdezd meg mit?
9/14 anonim válasza:
ha több éve akkor már nehéz ebből jót csinálni, ha elküldött akkor mit akarsz??!! nermétem
keress mást. az hogy szemez még nem jelenti azt, ha mondjuk friss ismeretség lenne aztmondom szinte egyértelmű, de amilyen szeszélyesek tudnak lenni a csajok, semmi sem biztos még ami az ,az sem
10/14 Emilya Valentine válasza:
ha dumálok 1 sráccal .. akár haver , akár ismerős, akár barát , mindig a szemébe nézek ! csaj vagyok ... nem tom ha beszélsz valakivel akkor te a plafont nézed ?? !! Most komolyan .. az csak 1 dolog .. "bókolj neki " ne nagyon feltűnően .. és nézd meg mit reagál rá :) ha ilyen h : " kösz." <- leakar rázni vagy csak havernak néz .. ha ilyen " köszönöm *__* :)) " <- bejösz neki ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!