Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás vagy Szakmunkás pasi?
Igen, kedves első válaszoló, a kórházakban is szakmunkások gyógyítják a betegeket. Te észlény.
A kérdésre válaszolva pedig nem ez határozza meg egy ember értékét.
diplomás a mcdonaldsban szolgál ki, szakmunkás pedig megcsinál mindent a ház körül. szerinted?
Igen, nekem is az jutott eszembe ennél az észkombájnnál, hogy az alaptantervet meg a vízvezeték-szerelő határozza meg...
A mostani barátom 3 év után hagyta ott az egyetemet, mondván sz.rt sem ér vele és elege van a tömény szívatásból.
2 év alatt kitanult egy szakmát, és most h.ülyére keresi magát vele. Szóval ha a pénzre irányult a kérdés, nekem tök mindegy.
Ha arra, hogy ettől vki kevésbé intelligens-e ha nem diplomás, az megint csak egy nagy baromság, úgyhogy számomra teljesen mindegy a kettő.
De emlékeim szerint nem volt még diplomás pasim, csak szakmunkás.
Szerintem nem szamit.
Ha a diplomas nem egy szakbarbar, es nem esik panikba attol, hogy egy olajszüröt kelljen cserelni, a szakmunkas meg eleteben több könyvet olvasott, mint a kötelezöket altalanosban, akkor szerintem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!