Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi mennyi ideig szenved ha elhagyták? Hosszú kapcsolat után, ha nagyon szerette a lányt? és miért kezd azonnal csajozni? El is felejtette az exét?
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 19:36
1/7 anonim válasza:
Mert egyedülálló és joga van hozzá.
2/7 kisslecso válasza:
én szerény személyemben nézve: a szenvedés az változo... a csajozás meg azért hogy talán meg találom másban ugyan azt a lányt jelen esetben a te személyeségedet értem. és nem felejti el.. :)
4/7 anonim válasza:
mert túl akarunk lenni a szenvedős időszakon, és azt hisszük, hogy ha belevetjük magunkat a nagy dudák közé akkor nem fekszünk le úgy este aludni, hogy a plafont bámuljuk és közben az ex barátnőnk arca van előttünk aki annyira hiányzik, hogy abba bele lehet betegedni
5/7 A kérdező kommentje:
szóval a pasik is szenvednek csak ne mutatják?és ha talál egy másik lányt elfelejti az exét aki miatt szenved?
2012. jan. 12. 20:27
6/7 anonim válasza:
szerintem ha azonnali csajozaba kezd , akkor mar nem szerette az exet , es keszen all egy uj kapcsolatra
7/7 anonim válasza:
Azért kezdenek egyesek eszeveszett csajozásba meg pasizásba, mert ez egy pótszer. Én nem pasiztam, amikor szakított velem a barátom, hanem buliztam meg vedeltem mint egy állat. És nem azért, mert örömet okozott, csak addig is volt, ami egy kis pluszt adott. Ugyanilyen lehet a csajozási kényszer is a pasiknál. Ha igazán szerette a másikat, akkor nagyon sokáig nem fog tudni máshoz kötődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!