Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseled el a másik hiányát, ha kontaktus sincs köztetek akár fél napig?
úgy, ha megmomdod neki hogy ilyen csajokat fog csak kapni ha megcsal:
Ez nem fordulhat elő, ha két ember kíváncsi a másikra. Utolsó! 3 napig semmi kontakt?? Na az minden csak nem párkapcsolat...
A kérdésre válaszolva: sehogy, ha fél év alatt nem lenne olyan komoly a kapcsolat, hogy ezeket a dolgokat meg lehessen beszélni és neki is vágya legyen a kontakt, akkor megtartanám dugónak.
23N
Előzőnek: biztos, hogy neked pasi kell és nem valaki aki azt csinálja mindig amit te mondasz? Nekem férfikén igenis szükségem van arra, hogy elteljen akár úgy is egy fél nap vagy akár másfél, hogy ne kelljen beszámolnom arról, hogy vagyok...
S ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel a saját a párom. De az életem nem 100%-ban az övé, s viszont.
Utolsó! Előző vagyok, nekem nem kell pasi, inkább férfi, de olyan, akivel felelősséget vállalunk egymás iránt és ha úgy érzi egyikünk,hogy hallani szeretné a másik hangját akkor nem kell feszengeni...telefonálunk. Mondjuk, mi együtt élünk, szóval más eset, lehet.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!