Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresett már valaki úgy albérletet/lakótársi lehetőséget, hogy eleve kapcsolatot is akart/remélt a másik féltől? Lehet így hirdetés feladni? Sikerült valakinek így "ugorjunk bele a közepébe" hozzáállással albérletet találnia?
Szerintem ne direkt így keress, akkor már a netes ismerkedés is jobb. Gondolj bele, hogy a párok is milyen soká jutnak el az összeköltözésig! Te meg azzal kezdenéd. És mi van, ha összeköltözöl egy csini lánnyal, és kiderül, hogy nem valami jó fej és mondjuk rendetlen is. Akkor mit csinálsz?
Én máshogy próbálkoznék. Ráadásul, ha a hirdetést is így adod fel, valószínűleg eléggé senkinek sem kell, kiéhezett csajok, vagy igazi ribancok fognak jelentkezni, egyik sem valami nyerő.
Pasi létedre elég naiv vagy öcsém! Látszik, hogy nem volt még csajod se nagyon, azok úgy b*sznak át a palánkon, ahol csak tudnak!
És tudod tehetős és/vagy ingatlannal rendelkező kanok ingyen lakhatást biztosítanak csajoknak. Hülye lenne a csaj ha veled állna össze, hogy fizesse a lakbért+rezsit, mikor másnál ingyen lakhat...
Igazatok van....kíváncsi voltam létezhet-e,de ez valóban túl abszurd ötlet.
Köszönöm a figyelemfelkeltést.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!