Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki nem akar gyereket? Én nem szeretnék gyereket (a jövőben se), viszont szeretnék párkapcsolatot, és ha lehet idősebb nővel, viszont ilyen korban már esélyem sincs ezzel a hozzáállással, úgy látom. :/ 25/F
Igen, van. Például én, nem tudom elképzelni az életemet gyerekkel. Párkapcsolatra viszont én is vágyom. Tudom, anyámék emiatt a hozzáállásom miatt ki fognak borulni, de ezen ők nem tudnak változtatni. Én meg nem akarok. :D
19 éves leszek, szóval még alakulhat másként, de majdnem biztos, hogy nem fog.
Hm, kár, hogy csak 19 vagy.:P
Amúgy, szerintem ez még simán változni fog, nálad még nem indult be a genetikai program, 23-25 között már aktiválódik általában a nőkben ez (valakinél korábban, valakinél később), szóval ha 6 év múlva is ezt mondod, akkor valószínű tényleg nem akarsz.:)
Én sem akarok... szeretem a gyerekeket, de úgy érzem a sajátomat nem tudnám valamiért :S meg foglalkozni vele és ha nagyobb lesz... jajj:S
17L
Igen, Én!
31 éves vagyok, lány és nem akarok gyereket.
Ennek több oka van melyről a mostani társadalom tehet...
Ezelőtt 10-15 éve szerettem volna, de sok mindenben megváltozott a szemléletem....ez van.
Mindemelett szeretem a gyerekeket!
20:58 vagyok.
Olyan van, hogy szeret csak nem akar gyereket...
Viszont azt nem hiszem, hogy ha Ő szeretne lemond a te vagy bárki kedvéért
ismét 20:58
Azt gondolom hiába szeretném és nevelném a gyerekem olyan elvek szerint ahogy én szeretném, ha bekerül egy közösségbe olyan elvárások lesznek amit nem biztos hogy megtudok neki adni.
Szerintem erről a szülők is tehetnek, szinte versenyeztetik egymással a gyerekeket.
Nagyon eldurvult a világ sok szempontból, attól is félnék,nem tudnék érte felelősséget vállalni egy életen át..
Szóval ez nagyon összetett, én így gondolom
A véleményemmel nem szeretnék megbántani senkit aki másképp gondolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!