Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan nő, aki nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki nem akar gyereket? Én nem szeretnék gyereket (a jövőben se), viszont szeretnék párkapcsolatot, és ha lehet idősebb nővel, viszont ilyen korban már esélyem sincs ezzel a hozzáállással, úgy látom. :/ 25/F

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

Régebben én is úgy gondoltam, hogy "gyereket, azt ááá, sosem, nekem nem kell". Aztán megismertem a mostani páromat, és úgy érzem, hogy neki szeretnék szülni gyermeket. Persze nem most, majd egyszer, egy 6-7 év múlva.

Szóval lehet, hogy csak az kell, hogy találkozz a megfelelő emberrel, akit annyira szeretsz, hogy már te is akarni fogsz gyereket. De lehet, hogy később se fogsz akarni, szerintem azzal sincs semmi gond. Inkább ne legyen valakinek gyereke, minthogy kényszerből legyen, úgy hogy nem is tudja igazán szeretni, nem tud róla megfelelően gondoskodni.

De az biztos, hogy nehéz lesz olyan nőt találni, aki szintén nem akar gyereket. Van ilyen, de ritkább. Az meg szinte biztos, hogy egy olyan nő, aki alapból szeretne gyereket, nem fog a kedvedért lemondani róla...

19/L

2009. júl. 27. 21:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

20 évesen én is azt mondtam,hogy nekem 30 éves koromig nem kell gyerek se,férj se,de még tartós kapcsolat se.Bulizni akarok,élni,ismerkedni...stb.

Már férjem van és várandós vagyok.Nem bánom,hogy így alakult,sőt...hihetetlen,hogy mennyit tud változni az ember szemlélete kis idő alatt.Mintha kicseréltek volna.Ma már nem tennék ilyen elhamarkodott kijelentéseket.

23/N

2009. júl. 27. 21:28
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Én nem szeretnék,gyereket..nem azért mert utálom,egyébként aranyosak cukik,csak nem érzem h lenne szükségem..De kapcsolatot szeretnék olyan pasit aki nem szeretne gyereket..sajnos nem könnyű találni olyan pasit..

21/L

2009. júl. 27. 21:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen nő van!

Neten az adatlapodra írd ki (ha szeretnél ilyen oldalra kerülni vagy ha már van) és akkor jobban átlátják a helyzetet.

Én se szeretnék, de van párom. (Igaz ő akar, majd megoldjuk! :D )

2009. júl. 27. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gyerekünk, tíz éve vagyunk együtt, és nem is szeretnénk. Mindketten 28 évesek vagyunk. De azt kérni, hogy lemondjon a gyerekről a kedvedért, elég önző dolog. S ha véletlenül szétmentek, és ő már kicsúszott az időből? Nem kérhetsz ilyesmit a párodtól, ahogy ő sem kérheti tőled, hogy a kedvéért mondj le arról, hogy ne legyen gyereked. Olyan lányt keress, aki hasonlóan gondolkodik.
2009. júl. 27. 21:50
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Sosem akartam gyereket, bár elvagyok velük és imádnak is.Csak abban az esetben szeretnék gyereket,ha nem kéne kihordanom , megszülnöm és fél éves koráig nevelnem,és utána is bármikor lepasszolhatnám.Kislány koromban sem álmodoztam gyerekről!Szeretem őket, de én nem vállalnám azt a felelősséget és szenvedést!SOHA!Jöhet bármi, bárki én nem török meg soha!Persze mások , akik máshogy gondolják, csak csinálják, mindenki úgy ahogy ő akarja!Lehet lepontozni!:)26/L
2009. júl. 28. 09:51
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint létezik ilyen.:)
2009. júl. 28. 23:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha idősebb nőt akarsz, magától adódik a kérdés, hogy miért nem olyat, akinek már van gyereke? Ezzel letudtad azt, hogy már valószínűleg nem akar gyereket, és elég idős már a gyerek is, úgyhogy még nevelni sem kell és talán már nem is az anyjánál lakik.
2010. jún. 6. 00:15
 19/20 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet is lenne, csak hát az olyan idős nők talán mégse jönnének képbe, akiknek már akkora a gyerekük...Azért 32-nél följebb nem szívesen mennék.:)
2010. jún. 6. 06:25
 20/20 12reka válasza:

Szia! Én sem szeretnék gyerekeket. Nem gondolom azt, hogy anyának való vagyok, plusz a genetikai koktélom sem a legjobb és nem is szeretem őket, túl törékeny egy baba ahhoz, hogy én gondoskodjak róla. Önző? Talán, de inkább gondolom, hogy az önző, aki felelőtlenül vállal gyereket :)

21/L

2019. jún. 11. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!