Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha egy olyan pasi közeledne hozzátok, aki nem izmos és mellette ügyetlen, de a személyisége elragadó? (nem hirdetés! )
Tehát romantikus, kedves, lovagias, előzékeny, stb., és a külseje is elfogadható, de béna (pl. néha figyelmetlen és ezért lyukaskezű, azaz hajlamos fellökni/elejteni a törékeny dolgokat, vagy nem tud arrébb tolni egy 50 kilós szekrényt, vagy nem is tudom...ilyesmik)
egy ilyen pasival összejönnétek?
(nem magamról van szó, bár egy pici van benne... 16f)
ez remélem költői kérdés volt haver...
próbálj meg férfiasabb lenni. Nem izmosodni, d ne legyél töketlen mert nincs az a lány akinek ez bejönne, bármennyire is romantikus vagy! 24F
De van, csak nehéz megtalálni. Mert sajnos hiába a XXI. század ez, a nyomasztóan nagy számú, ámde meglehetősen alacsony átlagos intelligenciájú többség még mindig olyan ismérvek alapján szelektál, hogy izomzat, meg mozgáskoordinációs ügyesség.
Viszont mondd meg annak a srácnak, hogy nyugi, az ő egyéniségéhez nem is illik egy olyan lány, akinek ő nem kell.
Nem izmos és még ügyetlen is?!
Az intelligencia fokmérője!
Úgy látszik nem járok leppukant helyeken elég gyakran...:D
nem izmos,ügyetlen...amig engem (50kiló) fel bir emelni és nem ejt el egy pasi,addig ez a két tulajdonság nem érdekel,amugysem tetszenek ezek a" izomépitő felfujt pasik"...
de ezen kivül a többi tulajdonság,inkább belső tulajdonság mérvadó...normális lánynál ez a normális
szóval nyugi...hacsak nem plázacicát akarsz felszedni (inkább ne),akkor nemhinném hogy aggodnod kellene:)
00:06 válaszát nem egészen értem
előző: eszemben sincs plázacicát felszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!