Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves lányok nektek milyen pasi jön be?
én fiú vagyok csak a tapasztalataim írom le:
mikor elkezdtem a gimit elég kákabél voltam nagyon nem áltak szóba velem a lányok..aztán rá egy éve elkezdtem gyúrni persze szedtem is rendesen a kreatint meg a proteint 1 év múlva azt vettem észre hogy lányok keresik a társaságom igaz egy kicsit ez elszomorít mert ebből az jött le hogy a lányok vagy nagyon felszzinesek vagy elsőnek a megjelenést helyezik előtérbe
17/f
öltözet: nincsenek nagy elvárásaim, ne hordjon rózsaszín cuccokat, csili-vili fülbevalót, fogat/keresztet a nyakában
Viselkedés: tudjon értelmesen beszélni, ne használjon olyanokat,hogy ezmiatt, deviszont..ilyesmik
előny,hogyha van humora, szeretek nevetni :))
nem baj,ha csendes..
18/L
Igazából ezt leírni nehéz..Ránézek valakire egyből látszódik, hogy milyen ember és már sokszor látásból simán el lehet dönteni, hogy jóban lennék-e vele vagy sem.Én pl. undorodom az olyanoktól akik nagy menőnek érzik magukat, feltűnőek stb. Inkább legyen csendes, de abból sem a véglet..aki bátortalan, félénk. Hanem legyen normális, vicces, értelmes, és a legfontosabb, hogy érezzem magam nőnek mellette..:)
Külsőre pedig mivel én sem vagyok egy nagy darab, ezért akiken súlyfelesleg van valahogy taszítanak..nem jönnek be ezek a mackós pasik..inkább legyen átlagos testalkatú..de egy kis izmos test sem rossz ám:D Azért túlzásba azt se kell vinni,mert az is undorító..Az öltözködés meg végülis legyen átlagos,semmi feltűnő. Nagyjából ennyi:)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!