Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha egy olyan pasi közeledne hozzátok, aki nem izmos és mellette ügyetlen, de a személyisége elragadó? (nem hirdetés! )
Tehát romantikus, kedves, lovagias, előzékeny, stb., és a külseje is elfogadható, de béna (pl. néha figyelmetlen és ezért lyukaskezű, azaz hajlamos fellökni/elejteni a törékeny dolgokat, vagy nem tud arrébb tolni egy 50 kilós szekrényt, vagy nem is tudom...ilyesmik)
egy ilyen pasival összejönnétek?
(nem magamról van szó, bár egy pici van benne... 16f)
A személyiség a legfontosabb! (szerintem) és a kisugárzás.
Engem eddig a személyiség fogott meg nagyon:)
Hát én egy ügyetlen, nagy magabiztossággal rendelkező fiúra (akkor se ha van oka rá) nem "szólnék semmit".
Illetve a "vagy nemis tudom" mondatod, amely bizonytalanságra utal számomra nem szimpatikus -de ezt inkább vedd szőrszálhasogatásnak.
"(Nem magamról van szó, de egy pici van benne)" -én jobban szeretem a titokzatosságot, a három szavas kérdéseket, a nagy betűs Rejtélyt.
Ezzel nem azt mondom, hogy veled van a baj, csupán, hogy nem mindenkinek te vagy a Szőke Hercege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!