Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet oldani ezt a paradoxont? 20 feletti diplomás lányok?
27 éves, okos, magas és talán jóképű srác vagyok. Nem szeretnék csak azért barátnőt, hogy _legyen_ valaki mellettem, megválogatom a lányokat, és inkább várok....
Szép, okos, aranyos és (nem büfészakos) diplomás lányt szeretnék barátnőnek, hosszú távra. Azt nem tudom, hogy találhatok-e ilyen lányt? Az igazán szép, okos, és diplomás lányok karriert szeretnének építeni, nem? A férj, gyerek, család, főzés, mosás... csak másodlagos nekik? Ezt mondják: "nem azért tanultam ennyit, hogy...". Szóval úgy tűnik, hogy a NORMÁLIS lány csak csúnya és buta lehet?
Már kezdtem örülni, de a magyar szakos diplomámmal akkor én is büfés vagyok biztos... :( hogy is élem ezt túl?!
Mellesleg a diplomás nők többsége is vágyakozik család után.
Amúgy azért vannak igényeid, szép is legyen, emellett okos, aranyos és persze diplomás... Hát hajrá. De azért érdekelne, hogy mit tudsz cserébe nyújtani...
A különbség annyi szerintem a diplomás és a nem diplomás lány között család szempontjából, hogy MIKOR akarja. A diplomás és karrierre vágyó nyilván kicsit később. Ha ezt el tudod fogadni, akkor hajrá (mondjuk ehhez lehet inkább a saját korosztályodból kellene...)
Ja, azért egy kis szerénység nem ártana....:)
Azt hiszem kicsit magasra tetted azt a mércét, és túlságosan tárgyilagos szempontból közelíted meg a párkapcsolati kérdést.
Egy buta 28 éves nő.
Hmmm... nem vagyok elszállva magamtól, tényleg nem! Bár visszaolvasva tudom, hogy annak tűnök. Az álszerénységet viszont nem szeretem, tényként leírni, hogy "okos vagyok" tényleg nagyképűségnek tűnik....
Az igényeim? Nagyon rossz világban élünk, ha ezek hatalmas elvárások: szép, kedves, okos, aranyos, diplomás legyen a lány. Biztosan naiv vagyok, álmodozó (és hülye), de hiszem, hogy van ilyen lány. A szépség kizárná az okosságot, vagy a kedvesség a szépséget, az okosság a szerénységet, stb. ? Remélem, nem...
Akkor várjál vazze, ugyanis a NORMÁLIS lány csak csúnya és buta lehet...
Meg is érdemelnéd, hogy ne nézzen rád senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!