Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság vannak "feleségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság vannak "feleségnek való" lányok? Ha nincsenek, hogyan lehet ezt kezelni?

Figyelt kérdés

Sajnos én úgy látom, hogy nem igazán lehet találni valamire való lányokat manapság, ezért kezdem megunni őket. Régen családot is akartam, ma már úgy gondolom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, az úgynevezett "nők" meg több problémát okoznak, mint boldogságot.

A legtöbb lánnyal az a baj, hogy nagyon gyerekes, komolytalan, lusta, érdektelen felfogásuk van. Olyan egyszerűek, mint egy kutya. Ez a fiúkra is igaz, csak nekem nem választék, de úgy vettem észre, hogy köztük vannak értelmesebbek.

Leginkább igényes fiúk válaszát várom, nem elfogult, használhatatlan közhelyeket. Mert sok lány többet hisz magáról, mint ami. Sőt, igazán nem is értem, miért ennyire beképzeltek, mert a túlzott önbizalom inkább férfi jellemző.

Most ennyi jutott eszembe.

A rosszindulatú hozzászólásokat meg úgyis törölni fogom, szóval aki csak provokálni jön ide, ne is fáradjon. Értelmes beszélgetést szeretnék.

2012. márc. 17. 15:01
 81/107 anonim ***** válasza:
100%
én a fiammal minden nap legalább 1-2 órán keresztül csinálom a házi feladatokat és készülünk a következő napra. és ebben nincs benne, amikor az udvaron játszunk vagy egyéb szabadidős tevékenységet folytatunk...és bocsánat, de én szeretnék vele foglalkozni 10 éves kora után is...látszik utolsó, hogy nincs gyereked. ugass inkább abba, amibe bele is tudsz szólni. (és igen, festem magam, eygrészt mert a munkahelyem megköveteli a hivatalos megjelenést, másrészt a férjem is szereti....)
2012. márc. 22. 13:57
 82/107 anonim ***** válasza:
5%
Szegény! És most együtt sírjunk, hogy dolgoznod kell? Két órát kell foglalkoznod a gyerekeddel, de sz@r! Nem tudsz helyette shoppingolni, meg tudom is én. Mekkora tragédia! Ez lenne a természetes, hahó! Az természetes, hogy mi 12-15 órát dolgozunk? Ha én szétdolgozom magam, úgy, hogy az egészségemet feláldozom bele, akkor a nő is tegye oda magát.
2012. márc. 22. 14:01
 83/107 anonim ***** válasza:
100%
tessék? én imádom a családomat és egyáltalán nem sz*r az életem! arról beszéltem, hogy nem kell lenézned a nőket, mert egyáltalán nincs könnyű dolguk!és ezzel nem azt mondtam, hogy a férfiaknak könnyű, már ne is haragudj. te elmebeteg vagy és nőgyűlölő. ha így maradsz, normális nő nem fog leállni veled.
2012. márc. 22. 15:05
 84/107 anonim ***** válasza:
20%
Azért nézel le a nőket, mert a legtöbben fel sem akarják vállalni, hogy egyszer majd családjuk lesz és ott helyt kell állniuk. Nem akarnak áldozatokat hozni.
2012. márc. 22. 15:19
 85/107 anonim ***** válasza:
100%
és akkor miért engem csesztetsz?? én felvállaltam. a férjem szeret és elismeri, hogy sokat teszek a családért. ha ezt nem ismerné el, nem dicsérné meg a főztömet, nem szeretgetne és nem tisztelne, akkor nem lenne a férjem. ha nem tiszteled a nőket, hanem lenézed őket, akkor egy "feleségnek valő nő" nem fog leállni veled, max egy prosti. és azért mert nem a számodra megfelelő nőkkel találkoztál, nem kell minden nőt lenézned. főleg nem azokat, akikre elvileg vágysz....
2012. márc. 22. 15:26
 86/107 anonim ***** válasza:
100%

emiatt nem kellene lenézned őket. meg egyébként se, milyen férfi már az ilyen??? ja, és ilyen hozzáállással az égvilágon senki nem fog melletted lecövekelni :D normális nő legalábbis, biztos h nem.

szia, másik 68-as, akik közben 69-esek lettek :D

2012. márc. 22. 18:12
 87/107 anonim ***** válasza:
Miért kéne nekem minden nőt szeretni? Elég, ha találok valami kivételeset. Ha 100-ből 90-el nem lehet mit kezdeni, akkor miért ne nézhetném le őket? Szívem joga.
2012. márc. 22. 18:31
 88/107 anonim ***** válasza:
akkor nézd le őket.. de akkor meg nekem is szivem joga, h eszem ágában se legyen megállapodni, szülni, stb stb :D
2012. márc. 22. 18:37
 89/107 anonim ***** válasza:
Bocsi először ne akarj szűlni és aztán vetlek meg és nem fordítva. Ha normálisa lennél, akkor nem kéne, hogy megvesselek. De ha nem vagy az, miért ne tehetném?
2012. márc. 22. 18:38
 90/107 anonim ***** válasza:
majd éppen te fogod nekem megmondani, h szüljek-e vagy se, mégis kinek hiszed te magad? :D jókat szórakozok rajtad..... neked mindent lehet, de mások nem gondolkodhatnak szabadon? :D nevicceljmááááár..
2012. márc. 22. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!