Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság vannak "feleségnek való" lányok? Ha nincsenek, hogyan lehet ezt kezelni?
Sajnos én úgy látom, hogy nem igazán lehet találni valamire való lányokat manapság, ezért kezdem megunni őket. Régen családot is akartam, ma már úgy gondolom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, az úgynevezett "nők" meg több problémát okoznak, mint boldogságot.
A legtöbb lánnyal az a baj, hogy nagyon gyerekes, komolytalan, lusta, érdektelen felfogásuk van. Olyan egyszerűek, mint egy kutya. Ez a fiúkra is igaz, csak nekem nem választék, de úgy vettem észre, hogy köztük vannak értelmesebbek.
Leginkább igényes fiúk válaszát várom, nem elfogult, használhatatlan közhelyeket. Mert sok lány többet hisz magáról, mint ami. Sőt, igazán nem is értem, miért ennyire beképzeltek, mert a túlzott önbizalom inkább férfi jellemző.
Most ennyi jutott eszembe.
A rosszindulatú hozzászólásokat meg úgyis törölni fogom, szóval aki csak provokálni jön ide, ne is fáradjon. Értelmes beszélgetést szeretnék.
nem tudom, honnan veszed egyébként, h sok válásom lesz :) majd kiválasztok egy megfelelőt, aki mellett nő lehetek, és ahhoz megyek hozzá. ha úgy alakul, de mint mondtam, ezen most nem tudok gondolkodni, egyszerűen nincs itt az ideje.
meg milyen lenéző már ez a " tanulj meg főzni meg takarítani " dolog..
" Azonban, az, hogy tudsz főzni, takarítani, nem azt jelenti, hogy valakinek a szolgája vagy. Az a baj, hogy manapság az él jónéhány nő fejében, hogy ha megházasodsz, feleség és anya leszel, elveszted minden jogod, szabadságod, lehetőséged az érvényesülésre, lényegében házi rabszolga leszel. Ez azonban nem így van - ismerek házas- és jegyespárokat mind a húszas, mind a negyvenes korosztályból, ahol a nő végzi a házimunkát (nem arról van szó, hogy szálegyedül, a férfi semmit nem segít, de az oroszlánrészt mégis csak a nő végzi), mégsem rabszolga... Ahol van gyerek, ott ketten nevelik. Magyarán, jó házasságban, megfelelő férjjel nem rabszolga vagy, hanem boldog családanya és büszke háziasszony. "
ez igaz, de a másik válaszoló nem igy gondolja, ő egy az egyben tárgyként tekint ránk, nőkre. akiknek semmi szabadságuk nem lehet, csak álljanak a tűzhely mellett.. ugyanmár..
Minden kommentet elolvastam, nem is értek egyet vele mindenben, és nem állítottam, hogy nem tudsz főzni.
Amit leírtam, a nők egy jelentős részének gondolkodásmódját érinti (nem mindenkit), szerintem ez bőszíti fel 35%-os Válaszolót. Ahogy az is benne van a válaszomban, hogy jó házasságban. Tehát megfelelő partner mellett, aki nem tárgyként és szolgaként kezeli a nőt. A magam részéről, mindig tiszteltem a nőket (szűz "jókisfiúként" és akkor is, amikor egymást követték), de nekem se tetszik a fent vázolt gondolkodásmód. Tudom azonban, hogy nem mindenki ilyen, nem is húztam rá soha a vizes lepedőt az egész női nemre, nagyon nem szeretem az általánosítást.
Manapság vannak "feleségnek való" lányok?
Persze, hogy vannak. A történelem során eddig még mindig voltak, és eztán is lesznek. 6 milliárdból csak akad pár :) Mint ahogy "férjnek való" férfiak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!