Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság vannak "feleségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság vannak "feleségnek való" lányok? Ha nincsenek, hogyan lehet ezt kezelni?

Figyelt kérdés

Sajnos én úgy látom, hogy nem igazán lehet találni valamire való lányokat manapság, ezért kezdem megunni őket. Régen családot is akartam, ma már úgy gondolom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, az úgynevezett "nők" meg több problémát okoznak, mint boldogságot.

A legtöbb lánnyal az a baj, hogy nagyon gyerekes, komolytalan, lusta, érdektelen felfogásuk van. Olyan egyszerűek, mint egy kutya. Ez a fiúkra is igaz, csak nekem nem választék, de úgy vettem észre, hogy köztük vannak értelmesebbek.

Leginkább igényes fiúk válaszát várom, nem elfogult, használhatatlan közhelyeket. Mert sok lány többet hisz magáról, mint ami. Sőt, igazán nem is értem, miért ennyire beképzeltek, mert a túlzott önbizalom inkább férfi jellemző.

Most ennyi jutott eszembe.

A rosszindulatú hozzászólásokat meg úgyis törölni fogom, szóval aki csak provokálni jön ide, ne is fáradjon. Értelmes beszélgetést szeretnék.

2012. márc. 17. 15:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 anonim ***** válasza:
ki mondta h nem tudok főzni? egyedül lakok, vagyis hát a lakótársakkal, de nem csinálja meg más helyettem. VISZONT: az olyanok mellett, mint a 35%-os, igenis h rabszolga lenne bármelyik nő, mert tárgynak nézi őket. olvasd vissza a kommentjeit.
2012. márc. 24. 14:08
 102/107 anonim ***** válasza:
60%

nem tudom, honnan veszed egyébként, h sok válásom lesz :) majd kiválasztok egy megfelelőt, aki mellett nő lehetek, és ahhoz megyek hozzá. ha úgy alakul, de mint mondtam, ezen most nem tudok gondolkodni, egyszerűen nincs itt az ideje.

meg milyen lenéző már ez a " tanulj meg főzni meg takarítani " dolog..

2012. márc. 24. 14:11
 103/107 anonim ***** válasza:
60%

" Azonban, az, hogy tudsz főzni, takarítani, nem azt jelenti, hogy valakinek a szolgája vagy. Az a baj, hogy manapság az él jónéhány nő fejében, hogy ha megházasodsz, feleség és anya leszel, elveszted minden jogod, szabadságod, lehetőséged az érvényesülésre, lényegében házi rabszolga leszel. Ez azonban nem így van - ismerek házas- és jegyespárokat mind a húszas, mind a negyvenes korosztályból, ahol a nő végzi a házimunkát (nem arról van szó, hogy szálegyedül, a férfi semmit nem segít, de az oroszlánrészt mégis csak a nő végzi), mégsem rabszolga... Ahol van gyerek, ott ketten nevelik. Magyarán, jó házasságban, megfelelő férjjel nem rabszolga vagy, hanem boldog családanya és büszke háziasszony. "

ez igaz, de a másik válaszoló nem igy gondolja, ő egy az egyben tárgyként tekint ránk, nőkre. akiknek semmi szabadságuk nem lehet, csak álljanak a tűzhely mellett.. ugyanmár..

2012. márc. 24. 14:14
 104/107 Lifeishard ***** válasza:
100%

Minden kommentet elolvastam, nem is értek egyet vele mindenben, és nem állítottam, hogy nem tudsz főzni.

Amit leírtam, a nők egy jelentős részének gondolkodásmódját érinti (nem mindenkit), szerintem ez bőszíti fel 35%-os Válaszolót. Ahogy az is benne van a válaszomban, hogy jó házasságban. Tehát megfelelő partner mellett, aki nem tárgyként és szolgaként kezeli a nőt. A magam részéről, mindig tiszteltem a nőket (szűz "jókisfiúként" és akkor is, amikor egymást követték), de nekem se tetszik a fent vázolt gondolkodásmód. Tudom azonban, hogy nem mindenki ilyen, nem is húztam rá soha a vizes lepedőt az egész női nemre, nagyon nem szeretem az általánosítást.

2012. márc. 24. 14:35
 105/107 anonim ***** válasza:
92%
35%-os nagyon is általánosít és lenézik az összes nőt azon az alapon, hogy ő úgy becsülte meg, hogy 100-ból 90 nő hülye. ez azért nem így van..nagyon nem! és szerintem 22 évesen bőven ráér az ember a családon gondolkodni, főleg, mint 69%-os említette, hogy van barátja és saját magát "egyedül tartja rendben". ja és 35%-os jó nagy idióta vagy, ha azt hiszed, hogy egy nő attól kevesbé családcentrikus, mert nem olvassa a h*lye újságok még h*lyébb cikkeit a gyerekekről. csak szólok, hogy azokat a cikkeket általában karrierista és gyermektelen nők írják...miért kellene nekünk is azokat olvasnunk? a nők nagy része igenis szeretne családanya lenni és háziasszony is. csak mondjuk ezt régen "teljes állásban" megtehették, most meg 8 órát a munkahelyen kell tölteni. sajnos itt az a probléma, hogy egy fizetésből nem lehet megélni. ez pedig azt vonja maga után, hogy a férfiaknak is be kell segíteniük a házimunkába, mert a nők tényleg nem bírják egyedül. hangsúlyozom, nem nem akarják bírni, hanem fizikálisan tényleg nem bírják. rengeteg nőnek lenne sokkal jobb, ha háztartásbeli lehetne és ígyis megélne a család jó színvonalon. az lenne az igazi. a másik dolog pedig, hogy igenis vannak nők, akik pedig nem szeretnének családot. velük sincs semmi baj. azok a férfiak, akik a klasszikus családra vágynak ne közülük válasszanak. ennyi. az egy hatalmas baromság, hogy ezek a nők vannak többen. ez nem így van. viszont,ha egy nőnek olyan dumát nyomsz, mint 35%-os, akkor garantáltan elmegy a kedve a családalapítástól...vagy 35%-ostól, aki ezek után minden nőt lek*rváz, pedig csak a gondolokodásán kellene vátoztatnia. velem is előfordult, hogy karrieristának hazudtam magam néhány évvel ezelőtt, csak azért, hogy lekoptassam a hasonló "őstulok" gondolkodású pasikat.
2012. márc. 24. 18:22
 106/107 A kérdező kommentje:
ne veszekedjetek
2012. ápr. 4. 11:18
 107/107 anonim ***** válasza:

Manapság vannak "feleségnek való" lányok?

Persze, hogy vannak. A történelem során eddig még mindig voltak, és eztán is lesznek. 6 milliárdból csak akad pár :) Mint ahogy "férjnek való" férfiak is.

2012. ápr. 15. 14:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!