Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság vannak "feleségnek való" lányok? Ha nincsenek, hogyan lehet ezt kezelni?
Sajnos én úgy látom, hogy nem igazán lehet találni valamire való lányokat manapság, ezért kezdem megunni őket. Régen családot is akartam, ma már úgy gondolom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, az úgynevezett "nők" meg több problémát okoznak, mint boldogságot.
A legtöbb lánnyal az a baj, hogy nagyon gyerekes, komolytalan, lusta, érdektelen felfogásuk van. Olyan egyszerűek, mint egy kutya. Ez a fiúkra is igaz, csak nekem nem választék, de úgy vettem észre, hogy köztük vannak értelmesebbek.
Leginkább igényes fiúk válaszát várom, nem elfogult, használhatatlan közhelyeket. Mert sok lány többet hisz magáról, mint ami. Sőt, igazán nem is értem, miért ennyire beképzeltek, mert a túlzott önbizalom inkább férfi jellemző.
Most ennyi jutott eszembe.
A rosszindulatú hozzászólásokat meg úgyis törölni fogom, szóval aki csak provokálni jön ide, ne is fáradjon. Értelmes beszélgetést szeretnék.
Ennyi beteg lelkületű férfit még nem láttam/olvastam.
Legyetek szívesek benézni a gyerekvállalás témakörbe és meglátjátok, hogy vannak még Igazi nők, nem is egy.
Azonkívül tini fiúkák inkább ne írjanak a nőkről semmit, mert azok max, már bocsánat, kis csitrikkel lehettek együtt, az meg nem mérvadó, ott aztán nagy a züllöttség.
Ha meg értelmes beszélgetést szeretnél, ahhoz neked is értelmesnek kéne lenned, de akkora marharépaságokat irkálsz, hogy az eszem megáll. Komolyan pszichológushoz kéne menned, ha szeretnél valaha egy igazi, tartós kapcsolatot, mert ez a gyűlöleted tönkre tesz majd mindent.
Gyerekek, ez a szégyen! Hogy az előttem szóló 32.-nek 100%-osan hasznosnak ítélték a férfigyalázó tanácsát, amíg le nem pontoztam.
Amíg a nők minden következmény nélkül gyalázhatják a férfiakat és a férfiak semmilyen rosszat nem mondhatnak a valóban morális válsággal küzdő női nem felé, addig nem fog megváltozni ez a világ.
hé 33! veled is jó régen lehetett hajlandó egy nő is ágyba bújni, úgy látom...:D
tessék, már Csáth Géza is tudott valamit...
MÁSODIK MESE
Józsefnek hítták. Felnőtt, és nem akadt Putifárnéja. Mit tehetett? Nőgyűlölő lett.
Megjegyzem, hogy József nem Budapesten élt. Komoly meggyőződésem, hogy Budapest megmentette volna Józsefet a nőgyűlölettől. Königsberg azonban nem tudta megmenteni. Mert ő Königsbergben élt.
A Józsefek - íme az emberi tökéletlenség! - nem bírják el, hogy egy Putifárnál házibarátként szerepeljenek, de belebetegszenek, ha e lehetőség nem áll elő. József tehát nőgyűlölő lett. Hirdette az asszonyok megvetését, és vaskos kéziratcsomókban szürke elméleteket dolgozott ki az ő kicsinységük mivoltáról. Emellett majd elolvadt, ha látott egy szép leányt. A leányok azonban nem siettek felé, mert József a saját hibáján kívül kopaszodni kezdett, és semmiképpen se lehetett mondani jó partinak. Egy József!!
És mégis, egy napon tűzbe dobta a kéziratait, kivasaltatta a cilinderét, a szalonkabátját, megfésülködött... és leánynézőbe ment.
Ekkor ötvenkét éves volt. Más világ járt. Már senki se hordta a kleodemeródot, még öreg asszonyok sem, sőt, a franciás fűző is végképpen kiment a divatból. (Ezt csak azért mondom, hogy jellemezzem a kort.) Egy dolog azonban a régi maradt, mert a leány anyja így szólt:
- Ön igen idős, uram, a leányom nem lehet a felesége!
József hazament, levetette a szalonkabátját, kiszedte a kályhából a kéziratok fekete, hamuvá lett roncsait, és tollat vett elő. Beleütötte a hegyét a tintásüvegbe, s nagy betűkkel felírta egy papírosra:
"A női nem bűnei." Írta és kiadja: József.
Azután késő éjszakáig írt.
Köszönjük 64%.
Te is kiszemezted az irodalmi műveltség legfontosabb részeit. Gratulálok, hogy ilyenekre van energiád.
Sok sikert az életben!
"Na látod itt a probléma. Mindenkit elitélsz aki nem úgy akar élni, ahogy te. Ha ő nem vágyik arra, hogy pont neked örömet szerezzen, vagy olyan módon tegye ahogy te akarod akkor az már nem jó. Aki tényleg karrierista, nem olyan ahogy neked tetszik akkor az már unalmas stb..."
Már bocsánat, de ha párkapcsolatban vagyunk, ki kényszeríti a nőt arra, hogy velem éljen? Másrészt ki kíváncsi a te elvárásaidra és elméleteidre? Ki kényszerített arra, hogy ide válaszolj?
Ez itt az én kérdésem az én elképzeléseimmel, ha nem tetszik, tegyél fel saját kérdést. Nyilván egyszerűbb dolgom lenne, ha én is a lyuk-lyuk elvet vallanám.
"Ennyi csodabogár válaszolót, neh...
Azért ti is tudtok ám belekötni másba, jelesül a kérdezőbe. Mert ti olyan modernek vagytok ám és felvilágosultak.
Nos. Ahogy én látom, alig léteznek olyan emberek, akiket alapvetően a család érdekel, de ez férfiban is így van. Az emberek többsége a pénzt, a karriert hajszolja, ömlik ez a szar duma mindenhonnan, hogy gyerünk, éld ki magad, élvezd, élvezd, habzsold. Ja és egy nő nehogy megtanuljon főzni, mert az megalázó ám. Ezen a dolgon nem lehet segíteni. Nincs megoldás rá egyáltalán. Ennyi."
Biztos unatkoznak, vagy csak ennyire telik tőlük.
Én is sajnos ezt látom, ráadásul a család is általában arról szól, hogy egy rögtönzött házasság után gyereket csinálunk, mert mások is, vagy csak élvezik a hatalmat valaki felett, majd a gyerek kárpótolja a szeretethiányom, olyan mint egy kutya: eleinte aranyos, de aztán el kezd nőni...
Nagyon kevesen vannak, akik tényleg törődnek is a gyerekkel, és ha akarnak is, akkor sem sikerül mindig a munka mellett gyereket nevelni.
"Sok szempontból nagyon fején találod a szöget. Teljesen egyetértek azzal, hogy a nők elfelejtették, hogy szolgálatot tesznek másoknak. Elfelejtették, hogy egyszer majd családanyává kell válniuk.
A nagy feminista eszmék úgy elvakították őket, pedig alapjában véve hatalmas ostobaság az egész. Tény, hogy nem kenyerük a gondolkozás, DE!
Mindezért még nem kéne elkeseredettnek lenned! A nőkkel való ismerkedés ugyanolyan izgalmas, mint bármikor. Szeretetet azért kaphatsz tőlük, ha akarsz. Ha csak ennyi az igényed, akkor minek olyan tökéletes társ? Ha szerelmes akarsz lenni, akkor szedj fel egy szép lányt, aki beindít. Van ilyen. Sok!
Igazat adok benne, hogy siralmas a mai nők gondolkozása, de ettől függetlenül vannak izgalmas, kedves, szeretni való lányok.
Van egy olyan érzésem, hogy egy ideje már nem voltál a bizniszben. Nem csajoztad igazán ki magad az elmúlt időszakban. Ha ismerkednél, randizgatnál biztos nem lennél ilyen levert, hanem pezsegnél."
Szerintem félreérted az egészet:
-Nem tudom milyen szolgálatról beszélsz, senkinek sem kötelező családanyává válni
-A feminizmus nem hülyeség, amíg az valóban a nők védelméről szól és nem esik túlzásba
-A szerelem nem egyenlő a "fektetném"-mel, nem is vagyok híve annak, egy buta lány társasága nem izgalmas, mint mondtam a boldogságot nem az evés és a szex jelenti, nekem vannak intellektuális igényeim is, ha kinyitja a száját, ne szaladjak világgá, ne legyen unalmas, üres valami, hanem személyisége legyen és tartása, saját gondolatai, képes legyen együttérzésre... Ezek nem hinném hogy nagy elvárások lennének.
"Nem általánosítok, vannak normális csajok, normális értékrenddel, erkölcsel, tartással. De sajnos egyre kevesebb, vagy csak nagyon jól el tudnak bújni. "
Tulajdonképp ez az én meglátásom is, a többivel is egyetértek, amit mondasz. És számomra furcsa, hogy ez mindenki másnak természetes, csak nekem másak az igényeim. Értem én, hogy nem kaptak nevelést, meg alkalmazkodni kell, de hogyan? Senki sem tudja magát becsapni. Ha szeretetre van szüksége valakinek, kereshet akárhány prostit, az nem szerelem. Mindenki keveri a fogalmakat, mert ide alacsonyítják le a dolgot. A "férfi" meg lyuknak nézi, mert másra nem is jó. Ha lenne személyiségük, akkor nem a testük lenne trófea a listán. Mert sajnos az igénytelen szoknyapecérekre van igénye az igénytelen libáknak is. És egymásra mutogatni értelmetlen, aki alább adja, részt vesz benne.
"Ennyi beteg lelkületű férfit még nem láttam/olvastam.
Legyetek szívesek benézni a gyerekvállalás témakörbe és meglátjátok, hogy vannak még Igazi nők, nem is egy.
Azonkívül tini fiúkák inkább ne írjanak a nőkről semmit, mert azok max, már bocsánat, kis csitrikkel lehettek együtt, az meg nem mérvadó, ott aztán nagy a züllöttség.
Ha meg értelmes beszélgetést szeretnél, ahhoz neked is értelmesnek kéne lenned, de akkora marharépaságokat irkálsz, hogy az eszem megáll. Komolyan pszichológushoz kéne menned, ha szeretnél valaha egy igazi, tartós kapcsolatot, mert ez a gyűlöleted tönkre tesz majd mindent."
És én vagyok gyűlölködő, te pedig nem egy sértett vadkananya vagy.
"Gyerekek, ez a szégyen! Hogy az előttem szóló 32.-nek 100%-osan hasznosnak ítélték a férfigyalázó tanácsát, amíg le nem pontoztam.
Amíg a nők minden következmény nélkül gyalázhatják a férfiakat és a férfiak semmilyen rosszat nem mondhatnak a valóban morális válsággal küzdő női nem felé, addig nem fog megváltozni ez a világ."
Ez mindig is így volt, a nők nagy része érzelmi alapon dönt, cselekszik, ezért alkalmatlan vezető pozícióra, de ha ezt kimondom, hímsoviniszta vagyok. Mindenhová be kell tenni a nőket, mert a csúnya férfiak kizárják őket. Aztán meg csak azt látjuk, hogy az állítólagos szerető anya ordít egy 5 évessel.
Valahogy azt veszem észre, hogy a nők többsége tényleg képtelen ésszerűen gondolkodni, észjárásuk is az egójuk körül forog, ezért mindent személyes sértésnek vesznek, ami nem tetszik nekik. És ezért lesznek felelőtlen, unalmas, buta libák, akik alapvető társalgásra sem képesek, nem hogy párkapcsolatra.
A férfi meg alkalmazkodjon, ezt kell szeretni.
"hé 33! veled is jó régen lehetett hajlandó egy nő is ágyba bújni, úgy látom...:D "
Igazán primitív gondolat összekeverni a szexet a párkapcsolattal. Mellesleg olyan férfi is létezik, aki nagy lepedőművész, mégsem elégedett a nőkkel. Kifogás a tények és érvek helyett.
Úgy mindenkinek:
Mint mondtam értelmes párbeszédet szeretnék, nem gyerekes vagdalkozást. Tudom hogy itt nagy elvárásnak számít, de kíváncsi vagyok idegen emberek ötleteire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!