Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság vannak "feleségnek való" lányok? Ha nincsenek, hogyan lehet ezt kezelni?
Sajnos én úgy látom, hogy nem igazán lehet találni valamire való lányokat manapság, ezért kezdem megunni őket. Régen családot is akartam, ma már úgy gondolom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, az úgynevezett "nők" meg több problémát okoznak, mint boldogságot.
A legtöbb lánnyal az a baj, hogy nagyon gyerekes, komolytalan, lusta, érdektelen felfogásuk van. Olyan egyszerűek, mint egy kutya. Ez a fiúkra is igaz, csak nekem nem választék, de úgy vettem észre, hogy köztük vannak értelmesebbek.
Leginkább igényes fiúk válaszát várom, nem elfogult, használhatatlan közhelyeket. Mert sok lány többet hisz magáról, mint ami. Sőt, igazán nem is értem, miért ennyire beképzeltek, mert a túlzott önbizalom inkább férfi jellemző.
Most ennyi jutott eszembe.
A rosszindulatú hozzászólásokat meg úgyis törölni fogom, szóval aki csak provokálni jön ide, ne is fáradjon. Értelmes beszélgetést szeretnék.
"És húsz évesen elveszed? Meguntad az életed? Ennyi erővel a vonat elé is kiléphetsz. 30 évesen majd rájössz, hogy ki kellett volna élned magad, csak akkor már ott nyivákol a gyerek."
Szívesen elvenném akár holnap is, de a nászútra még gyűjtögetnünk kell egy kicsit :D Köszönöm szépen, semmi olyan tervem nincs, amit meggátolna a házasság, sőt. 24-25 évesen a gyerek is jöhet, mindig is fiatalon akartam/akart szülő lenni, ilyenkor az ember jobban bírja a strapát, mint 30 felett. Eleget voltam csecsemő/kisgyerek közelében, tudom mivel jár, de köszönöm a féltést, bár felesleges.
"Érdekelne, hogy mennyi idős vagy Kérdező?"
Ezt egyelőre hagyjuk, inkább a kérdésre koncentráljunk.
"Nem kell ahhoz váltogatni a partnereket hogy kiélhesd a vágyaidat! Ha elég intelligens, alkalmazkodó és sokoldalú mind a két fél, eszébe sem jut egyiknek sem feladni azt ami jó! És ez értendő a testi-lelki kapcsolatra..
21/L"
Ez jó meglátás, és sajnos vannak emberek, akiknek ezt magyarázni kell. Pont ez bizonyítja, hogy a gyerekes gondolkodásuk központjában az élvezetek hajkurászása áll, és bele sem gondolnak, hogy van akinek más intellektuális, vagy lelki igényük van, keverik a szerelmet a szexszel, a párkapcsolatot az érdekkapcsolattal, stb...
"Mapaság már nagyon átalakult ez a férfi-nőis szerep, meg a házasság fogalma is.
100 éve azért szeretkeztek az emberek hogy gyerekük legyen illetve hogy kimutassák a másik fél iránti szeretetüket, ma ez már hobbi, és hibbigyilkos szűz kocka vagy ha nem teszed, és ez gáz.
Amelyik csaj feleségnek való lenne az olyan sráccal jár aki nem érdemli meg őt, mert sz@rba se veszi (az hogy miért van vele ne kérdezd) A többi "bulizásnak élek", "élj a másnak" ípusú csajok meg nem feleségnek valók .. még - talán kinövik, talán nem"
Sajnos valahogy én is így látom, úgy látszik nem annyira ködös, hogy mire gondoltam. És tényleg nem értem, egy ilyen lánynak miért pont az utolsó tahó kell, aki meg törődne vele, azzal nem foglalkozik. És ez elég gyakori helyzet. Ha meg csak úgy működik egy kapcsolat, hogy tahónak játszom meg magam egy buta lány előtt, akkor megette a fene.
"Jaj, ne légy ennyire pesszimista! Az élet nem veszti az értelmét, csak mert nincs normális párod.
Igen. A nőknek derogál a munka. Valahogy elfelejtették, hogy nekik is le kell tenni valamit az asztalra. Aki meg nem felejtette el, az nem szép. És még lelkisérült is, rád akaszkodik. Tőled várja mindenre a megoldást. Fárasztó.
Mindenesetre valahol hiszek benne, hogy kell lennie egy-két értelmesnek. Találkoztam nagyon kevés lánnyal, akik úgy tűntek számomra, hogy rendben vannak. Olyan ritka, mint a fehér holló. De hát ez van. Edison 10000-szer próbálkozott, mire feltalálta a villanykörtét. Nekünk is sokszor kell, hogy kifogjunk egy normálisat."
Miért lenne pesszimizmus elismerni, hogy minden lénynek, így az embernek is szüksége van szeretetre? Ha nem így lenne, akkor remete lenne mindenki és csak párzani járnánk össze. Az ember társas lény, nekem az élet nem az evésről meg a szexről szól.
Azzal nincs baj, ha problémás, de képes vagyok megoldani a problémáit, elvégre ettől leszek a társa. A szépség meg egyéni ízlés kérdése, szerintem a legtöbbnek kevesebbet kéne foglalkozni a külsejével és többet a személyiségével.
" Kérlek kérdező fejezd már be az általánosítást. Olyanokat írsz, hogy a falra mászok tőle. A nőknek derogál a munka. Hát hogyne. Kismillió nő van, aki vezeti a háztartást, főz, mos, takarít, foglalkozik a gyerekkel, és mindennap bejár a munkahelyére dolgozni. Régen is így volt ez, azzal a különbséggel, hogy nem kellett 8 órában dolgozniuk, mert elég volt egy családfenntartó. Sok mindennek lehet nevezni a nőket úgy általánosságban, de lustának semmiképp. Tisztázzuk szerintem, hogy nőkről beszélsz, vagy fiatalka kislányokról, mert nagyon nem mindegy. Én személy szerint nem ismerek egy nőt sem, akinek az lenne a vágya, hogy eltartassa magát. Tudom, hogy sok ilyen van, hallottam már róluk, de nekem érdekes módon mindig sikerült kifognom normálisat. Pedig nem vagyok gazdag. 29 éves vagyok és nem kellett sokat keresgélnem. Ismerek egy pár feleségnek való nőt, de igaz ami igaz, mellettük már ott van egy normális gondolkodású pár. Akadnak köztük szinglik is, de nem adnám meg neked a számukat, mert nem lennétek egymáshoz valóak."
Akkor tegyük rendbe. Egy nőnek valóban nem derogál a munka, de nők manapság alig vannak. Beszéljünk róluk lányok ként. Attól hogy egy nőnemű lény idős, még lehet kislány. Ilyenek azok is, akik bár elvégzik a munkát, sértve érzik magukat ettől. Tehát tehernek élik meg azt, ami az élet velejárója. És itt lustaság alatt nem csak arra kell gondolni, hogy nem főz, vagy hasonlók. Általános jellemről beszélek. A férfiak sokkal többet sportolnak, mint a nők. Sokkal több hobbijuk van, stb. Statisztikák ezt mondják, de én is ezt tapasztalom. Valószínűleg ebből következik az, hogy a személyiségük és a külsejük is elhanyagolt, amit bizonyos dolgokkal próbálnak megmásítani.
Remélem így érthető.
" Kérdező, sok nő pont azért nem feleségnek való, mert a munkája sokkal jobban érdekli mint hogy otthon feleségeskedjen neked! Úgyhogy ne általánosíts!"
Szerintem nem általánosítok, bár oda tényleg nem a "nő" kifejezés illik. Azt viszont túlzásnak látom, hogy érdekli a munkája. A legtöbben megélhetésből teszik, másrészt a karrierizmus egy társadalmi elvárás.
De jól példázod, hol van ez a felfuvalkodottság: hogy nekem feleségeskedjen. Pont erről beszélek. Derogál a munka, az erőfeszítés, az, hogy másoknak örömet okozzon. Mert nem nekem feleségeskedik. Mint ahogyan te sem a főnöködnek beosztottaskodsz. Az a munkád, része egy megegyezésnek. Közös erőfeszítéssel viszitek előre a vállalat jövőjét.
Sajnos ez az elhivatottság manapság hiányzik a munkából és a családból is. Erre kellene rájönni, hogy a párkapcsolat nem én és te üzletelésről szól, hanem közösségről. Ha valaki azért megy egy kapcsolatba, hogy nyerészkedjen és fölényeskedjen, az rég rossz. Én nem kérem számon valakitől, akit szeretek, hogy mit tettem neki vagy kettőnkért, mert a szívesség nem kér visszafizetést. Stb, de ez más téma, térjünk vissza a kérdéshez.
"De jól példázod, hol van ez a felfuvalkodottság: hogy nekem feleségeskedjen. Pont erről beszélek. Derogál a munka, az erőfeszítés, az, hogy másoknak örömet okozzon. Mert nem nekem feleségeskedik. Mint ahogyan te sem a főnöködnek beosztottaskodsz. Az a munkád, része egy megegyezésnek. Közös erőfeszítéssel viszitek előre a vállalat jövőjét."
Na látod itt a probléma. Mindenkit elitélsz aki nem úgy akar élni, ahogy te. Ha ő nem vágyik arra, hogy pont neked örömet szerezzen, vagy olyan módon tegye ahogy te akarod akkor az már nem jó. Aki tényleg karrierista, nem olyan ahogy neked tetszik akkor az már unalmas stb...
Ennyi csodabogár válaszolót, neh...
Azért ti is tudtok ám belekötni másba, jelesül a kérdezőbe. Mert ti olyan modernek vagytok ám és felvilágosultak.
Nos. Ahogy én látom, alig léteznek olyan emberek, akiket alapvetően a család érdekel, de ez férfiban is így van. Az emberek többsége a pénzt, a karriert hajszolja, ömlik ez a szar duma mindenhonnan, hogy gyerünk, éld ki magad, élvezd, élvezd, habzsold. Ja és egy nő nehogy megtanuljon főzni, mert az megalázó ám. Ezen a dolgon nem lehet segíteni. Nincs megoldás rá egyáltalán. Ennyi.
Sok szempontból nagyon fején találod a szöget. Teljesen egyetértek azzal, hogy a nők elfelejtették, hogy szolgálatot tesznek másoknak. Elfelejtették, hogy egyszer majd családanyává kell válniuk.
A nagy feminista eszmék úgy elvakították őket, pedig alapjában véve hatalmas ostobaság az egész. Tény, hogy nem kenyerük a gondolkozás, DE!
Mindezért még nem kéne elkeseredettnek lenned! A nőkkel való ismerkedés ugyanolyan izgalmas, mint bármikor. Szeretetet azért kaphatsz tőlük, ha akarsz. Ha csak ennyi az igényed, akkor minek olyan tökéletes társ? Ha szerelmes akarsz lenni, akkor szedj fel egy szép lányt, aki beindít. Van ilyen. Sok!
Igazat adok benne, hogy siralmas a mai nők gondolkozása, de ettől függetlenül vannak izgalmas, kedves, szeretni való lányok.
Van egy olyan érzésem, hogy egy ideje már nem voltál a bizniszben. Nem csajoztad igazán ki magad az elmúlt időszakban. Ha ismerkednél, randizgatnál biztos nem lennél ilyen levert, hanem pezsegnél.
ma 15:35ös vagyok
23 éves létemre elég sokat beszélgettem anyu és apuval az ilyen régimódi társas kapcsolatokról. Meséltk pár érdekes dolgot, ami közeli ismerősökkel történt.
Pl nem volt olyan hogy 16 éves lány nem tudna mondjuk főzni. Ma melyik 16 éves lány tud főzni? 10 ből 7 NEM tud. Hogy vezet háztartást az aki nem tud főzni... rendel egy pizzát?
18 évesen annyira a szüleid mondták meg mit tehetsz, kivel találkozhatzs, milyen ruhát vehetsz fel, hogy szinte nem volt magánélete egy lánynak. Ma mi van? egyesen olyan kurv@san öltözködnek hogy az utszéli csajok is írigykednek rájuk, és még 18 sincsenek.
Persze az akkor volt, ez meg ma van. Alkalmazkodni kell hozzá és kész, mást nem nagyon tehet az ember.
Nem általánosítok, vannak normális csajok, normális értékrenddel, erkölcsel, tartással. De sajnos egyre kevesebb, vagy csak nagyon jól el tudnak bújni.
Persze ugyanezek a dolgok a férfiakra is elmondhatóak. Ha nem a pénzt istenítené a többség, és nem kilóra akarná megvásárolni a lányokat, nem csak a 2 lábon sétáló lyukat néznék a nőkben akkor talán nem ment volna el a világ ebbe az irányba.
De sajnos elment, majd az unokáink unokái (ha leszenk) rájönnek hogy el lett cseszve valami, vagy nem és még jobban el fognak csúszni az értékrendek.
20as éves házasságot én is hülyeségnek tartom. Kivételek lehetnek persze, de igazából akkor kezd élni az ember mikor kikerül a nagyvilágba és kezdi megtapasztalni a saját maga fentartását.
Tapasztalat: Egyes lányok nem ismerik a bóknak a jelentését, az udvarlás jeleit. Az hogy virágot kapnak olyan nekik hogy ha van-van, ha nincs-nics. Ilyen hogy kinyitom nekik az ajtót akkor néznek rám mint valami idótára. És 18-20 évesekről van szó. (Lehet hogy pont kifogtam az analfabétbbakat?!)
Na mindegy, keresgélni kell, és vagy talál az ember vagy nem talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!