Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság vannak "feleségnek való" lányok? Ha nincsenek, hogyan lehet ezt kezelni?
Sajnos én úgy látom, hogy nem igazán lehet találni valamire való lányokat manapság, ezért kezdem megunni őket. Régen családot is akartam, ma már úgy gondolom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, az úgynevezett "nők" meg több problémát okoznak, mint boldogságot.
A legtöbb lánnyal az a baj, hogy nagyon gyerekes, komolytalan, lusta, érdektelen felfogásuk van. Olyan egyszerűek, mint egy kutya. Ez a fiúkra is igaz, csak nekem nem választék, de úgy vettem észre, hogy köztük vannak értelmesebbek.
Leginkább igényes fiúk válaszát várom, nem elfogult, használhatatlan közhelyeket. Mert sok lány többet hisz magáról, mint ami. Sőt, igazán nem is értem, miért ennyire beképzeltek, mert a túlzott önbizalom inkább férfi jellemző.
Most ennyi jutott eszembe.
A rosszindulatú hozzászólásokat meg úgyis törölni fogom, szóval aki csak provokálni jön ide, ne is fáradjon. Értelmes beszélgetést szeretnék.
"Csak annyit szeretnék mondani, hogy a nagy nőcsábászok sem szeretik a nőket. Én ugyan nem feküdtem le több száz nővel, de azt gondolom, hogy többé kevésbé sikerült megismernem őket. Továbbá ismerek olyanokat, akik rengeteg nővel voltak.
Mindegyikünk érzi a jellemüknek a sekélyességét. Van, aki azt mondja, hogy robotok. Mindezt úgy, hogy több, mint 40 nővel feküdt le, nem is akármilyenekkel. Sajnos a kivételes nőket kell keresni és nem a női nem egészét kell szeretni."
Vannak olyan emberek, "nőcsábászok" is, akik valóban nem szeretik, helyesebben nem tisztelik a nőket. Ugyanakkor olyanok is, akik igen (Don Juan contra Casanova). Embere válogatja - a "nőcsábász" megismeri a "sekélyes női lelket", aztán csak rajta áll, hogyan használja a tudását. Egy nőt elcsábítani, megfektetni más, mint "megérteni". Ebből a nézőpontból szemlélve, egy férfit is könnyű "megfektetni", tehát sekélyes. A nők szemszögéből a mi lelkivilágunk sekélyes, akkor is, ha tudjuk, nem így van. :) Tényleg vannak egyszerű, sekélyes, beképzelt és felszínes tyúkok, de a női nem egészére vagy nagy részére ráhúzni ezt, nélkülözi a "férfiúi kifinomultságot" :).
Tökéletesen egyetértek azzal, hogy a kivételes nőket kell keresni, és úgy folytatnám, a többit tisztelni kell, vagy nem venni róluk tudomást (de nem gyűlölni vagy sekélyesnek titulálni). Nekem is van olyan "részem", ami "megveti" őket, egyes tulajdonságaikat (pl. képesek a legjobb gyermekkori barátnőjüket pillanatok alatt hátba támadni), de attól még nem mondom, hogy a nagy többség sekélyes. Egyszerűen mások, mint a férfiak.
Kedves Kérdező!
"Ha meg azt mondom, hogy van olyan, aki sikeres a nőknél, mégis ugyanezen a véleményen van, úgysem hinnéd el." Miért ne tenném? Én is ismerek ilyet. Ahogy az ellenkezőjét is, ahogy már fentebb is kifejtettem.
" A hangosabb meg a hangsúlyosabb szerintem nem ugyanaz." Szerintem sem. :) Nem is feleltettem meg őket egymásnak, azt írtam, hangosabban ÉS hangsúlyosabban. Az egyik nem egyenlő a másikkal, és egyik sem egyenlő önmagában a felemelt hangnemmel. A kettő együtt jelenti szvsz.
" A jog gyakorlati kivitelezői az erőszakszervezetek, amik felnőtteket juttatnak rács mögé. Innentől kezdve erősen megkérdőjelezhető a szülői értelem." Hogy mosod össze a szülői értelmet a jog világával, dimenziójával? Ebből kiindulva, ha a szülő rászól a gyerekére, vagy rácsap a kezére, erőszakszervvé válik? A példámban valóban hoztam a börtönt és a büntetést, de nem látsz mögé, vagy csak nem tudom átadni, amit mondani szeretnék. A lényeg, a szülő nem azért csap rá a gyerek kezére, mert nem küldheti börtönbe, és lopni jogtalan! Azért, hogy megértesse vele, nem helyes, ha azt csinálja. Meg egyáltalán, mit értesz TE szülői értelem alatt? Nem muszáj itt, mert tényleg off, privátban is megírhatod, de végre írj konkrétumokat is, a kérdésemre válaszolva, mert kíváncsi vagyok :)Helyes állításokat írsz, de - legalábbis számomra - összefüggéstelenül, és nem a megfelelő környezetben. A és B önmagában igaz, de nem ide passzolnak és közöttük nincs összefüggés.
"Kommunizmus, tekintélyelvű rendszerek. Ugyanaz, csak állam-polgár szinten.
Nem a tetszésről van szó, ez nem tanítás, hanem fenyítés..."
Egy tekintélyelvű rendszert egy gyerekneveléshez hasonlítani meglehetősen bátor dolog, de nem igazán lehet szerintem; a kettőt összemosni, egymáshoz hasonlítani ég és föld. A gyereknevelésben a szülő "van felül", de normális esetben ezt nem hatalomvágyból, anyagi haszonszerzésből teszi, mint a diktatúrákban, tekintélyelvű rendszerekben, hanem felelősségvállalásból, szeretetből, segítő szándékból. ((Remélem erre nem azt léped, hogy kérdezzük meg a gyereket, kér-e a segítségünkből vagy kérdezzük meg, hogyan szeretné, ha segítenénk, mert akkor azt kell hinnem, amit nem akarok...))
Kíváncsi vagyok a véleményedre, de privátban, mert tényleg nem ide tartozik.
"szívesen adok egy-két ötletet, hogy hol találkozhatsz normálisabb lányokkal, de ahhoz tudnom kellene, hogy hol próbáltad eddig és kb. miyen végzettséggel rendelkezel (ez nem a pénzéhes szukák miatt fontos, pusztán arról van szó, hogy én személy szerint nem hiszek abban, hogy két teljesen eltérő kognitív képességű ember között kialakulhat hosszú távon érdemi párkapcsolat)"
Próbáltam neten, utcán, szórakozóhelyeken, kiállításon, ismerősön keresztül, tömegközlekedésen, de többnyire negatív vagy semleges tapasztalataim vannak.
Abban meg nem hiszek, hogy a végzettség számít, mert az intelligencia nem attól függ. Tapasztalat.
Lifeishard:
"A nők szemszögéből a mi lelkivilágunk sekélyes, akkor is, ha tudjuk, nem így van. :) Tényleg vannak egyszerű, sekélyes, beképzelt és felszínes tyúkok, de a női nem egészére vagy nagy részére ráhúzni ezt, nélkülözi a "férfiúi kifinomultságot" :). "
Ezzel nem értek egyet, a férfiak nagy része is igen sekélyes. Hiába szereti Adolf Hitler a gyerekeket, ha megölt milliárdokat, sosem lesz szimpatikus. Bizonyára nagy tehetség a felszínes libákat "megérteni", de engem nem mozgat meg ez a kihívás.
"többit tisztelni kell, vagy nem venni róluk tudomást (de nem gyűlölni vagy sekélyesnek titulálni)."
A kutyára is mondhatjuk, hogy négylábú ugató, vauvauka, vagy csodás agár, de attól még kutya. Sekélyesnek titulálni azt aki az, nem tiszteletlenség. Mint ahogyan csúnyának hívhatok bárkit, aki nem tetszik nekem.
Az erőszakszervezet párhuzam volt a szülői értelemre. Ha egy szülő állítólag tökéletes, nem kellene ítélkezni felette, ha meg nem az, akkor ne ítélkezzen a gyerek felett. De ez lényegtelen, mert ennek a megoldása egy egész utópikus társadalmat kíván.
Az meg mellékes, hogy "szeretetből" vagy bármi másból tesszük tönkre egy másik ember életét.
utolsó, egyetértek..
egyébként pedig, miért? férjnek való pasik vannak? ti vagytok az elsők, akik bepánikolnak, és elhúzzák a csíkot, amikor kiderül, h a nő terhes....
Szerinted tisztességes megszűlni egy nem kívánt gyereket a másikkal szemben?
De ha tudni akarod én nem vagyok férjnek való. Mindenesetre a páromhoz hűséges vagyok, tisztességes vagyok vele. Akár még jó férj is lehetnék, ha meg akarnék állapodni.
Az a baj lányokkal, hogy ők meg akarnak állapodni, viszont nem alkalmasak feleségnek. Ellenben sok férfi alkalmas férjnek, csak nem akar megállapodni.
Nem azt várjuk a lányoktól, hogy helyettünk mosson főzzön takarítson. Természetesen valamilyen szinten beszállunk a házimunkába, ha ez ekkora igény. Egyébként szerintem sokkal könnyebb, mint bármelyik munkám, amit eddig csináltam.
A baj az, hogy a nők nagyrésze se főzni, se mosni, se takarítani nem tud. Nem tart rendet maga körül. Oké, hogy most nem állapodok meg, de előbb utóbb meg fogok. A nők meg már most meg akarnak állapodni közben meg fogalmuk sincs, hogy mit jelent az önálló élet, vagy hogyan tartják fenn a maguk részéről a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!