Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság vannak "feleségnek való" lányok? Ha nincsenek, hogyan lehet ezt kezelni?
Sajnos én úgy látom, hogy nem igazán lehet találni valamire való lányokat manapság, ezért kezdem megunni őket. Régen családot is akartam, ma már úgy gondolom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, az úgynevezett "nők" meg több problémát okoznak, mint boldogságot.
A legtöbb lánnyal az a baj, hogy nagyon gyerekes, komolytalan, lusta, érdektelen felfogásuk van. Olyan egyszerűek, mint egy kutya. Ez a fiúkra is igaz, csak nekem nem választék, de úgy vettem észre, hogy köztük vannak értelmesebbek.
Leginkább igényes fiúk válaszát várom, nem elfogult, használhatatlan közhelyeket. Mert sok lány többet hisz magáról, mint ami. Sőt, igazán nem is értem, miért ennyire beképzeltek, mert a túlzott önbizalom inkább férfi jellemző.
Most ennyi jutott eszembe.
A rosszindulatú hozzászólásokat meg úgyis törölni fogom, szóval aki csak provokálni jön ide, ne is fáradjon. Értelmes beszélgetést szeretnék.
A feleségnek való lányok hamar elkelnek, így nagy valószínűséggel foglaltak ;) Mindkét nemben van ostoba és intelligens, családcentrikus és magányos farkas. Csak meg kell találni a megfelelőt, akivel harmonikus kapcsolatot lehet kialakítani. Javaslom, hogy ne általánosíts, keseregj, mert az a normális lányokat is elriasztja. Én megtaláltam a megfelelő társat, kifogtam egy feleségnek valót.
20/F
Túl pesszimistán látod a dolgokat, ha mindenkiben keresed a rosszat akkor fogsz is találni.
Nálunk meg munkamegosztás van, ha ő délelőttös, akkor én is ugyan úgy odaállok a tűzhely mellé, ez ilyen egyszerű, nem várok el olyat tőle amit én nem tudok megtenni. Vasalást, mosogatást pl. én szoktam megcsinálni, mert szeretem is valamilyen szinten, de az hogy ő áll és munka után elvégez mindent egyszerűen pofátlanság.
Másik dolog: Te mennyire vagy férjnek való? Csak mert mindenkit lenézel, jutott eszembe, hogy mi az amit elértél, meg tudod-e adni a feleségednek azt, amit más nem?
"Talán van még 1-2, de mindnek van egy jóképű, gazdag, bunkó pasija. Akinek nincs, az meg nagyon válogatós, és azért nem kellesz neki."
Igen, ez is érdekes, amikor egy értelmesebb, érzékenyebb nő egy bunkó férfival él együtt. Talán őket is még az ösztönök irányítják, miszerint konfliktusra, kihívásra vágynak? Hiszen hazugság, hogy a nőknek a jófiúk kellenek. A férfiak tapasztalata és a nők véleménye is ezt mutatja. Kevés a kivétel.
"Nagyon kevés feleségnek való lány van, viszont azok unalmasak. Másra sem vágynak, minthogy elvedd őket. Az sem jó, hidd el.
Teljesen jókat írsz.
Én csak egy kiutat látok ebből. Talán van még egy olyan értelmiségi réteg, ahol vannak jópofa intelligens lányok. Talán egy két bölcsész, művész ilyesmi. Bár erre se vennék mérget.
Mindenesetre neked a lehető legjobb csávónak kell lenni, hogy kihalászd magadnak a legjobbat. És állandóan keresni, kutatni kell, különben nem találsz."
Sajnos az ilyen bölcsész, kultúrlányoknak tűnő valamik általában ugyanolyan feslettek, mint a pláza/partilibák, csak kulturált csomagolásba rejtik azt. Ebben is nagyobb mennyiségű férfitól hallottam, hogy szerintük is nagyon "kétszínűek". Gyakorlatilag állandóan kutattam, de már meguntam.
"Először azt kellene tisztázni, hogy te mit értesz feleségnek való alatt. Mert a felsorolt negatív tulajdonságok ellenkezője még édes kevés."
Nyilván mindenkinek más az elvárása, de olyanra gondoltam, ami nem az a tipikus "egy éjszakára való" férfikategória. Legyen valami ismerete a klasszikus háztartásbeli feladatokban, de nem várom el hogy bejárónő legyen. Természetesen tartsa be a monogám párkapcsolat szabályait, legyen valami érdeklődése, legyen igényes magával szemben. Lényegében legyenek belső értékei és ne a külsejével meg hisztizéssel akarjon elérni mindent. Nem baj, ha nem tökéletes, de lépjen a nővé válás útjára, először tanuljon meg ember lenni, aztán ismerkedjen.
"Sajnos ez így van ha van pénzed de kő bunkó vagy akkor bármilyen nőd lehet. Ha meg normális nőd lesz akkor egy idő után mindig baja lenne ezzel meg azzal hogy neki főznie kell, dolgoznia kell takarítani kell és még sorolhatnám. Amióta összeköltöztem a barátnőmmel kb fél év után állandóan csak nyafog valamiért, a kaja nem terem meg magától ahogyan a pénz sem, én kora reggeltől késő délutánig melózok, ha hazajövök akkor kb hulla vagyok, eszek ledőlök kicsit vagy netezek akkor TV-zünk egyet és alvás van. Én összeköltözésünk előtt is már sokszor mondtam neki hogy jó de nekem így telnek a hétköznapjaim a munka miatt. Szóval ne várja el az állandó eljárásokat itthonról, mert amikor nem voltunk együtt akkor többnyire hozzá mentem el. Sajnos azt hiszi hogy minden csakúgy magától megterem meg a többi barátnője is így van vele sajnos, és egyre több lány is mostanába. Sajnos nekik egy férfi kedvessége szeretete már kevés, legyen jóképű és pénzes ha bunkó nem számít majd meglesz vele. Sajnos ezzel a mentalitással van a gond."
Igen, a fenti hozzászólások is azt bizonyítják, hogy a "nőknek" derogál a munka, és nem értékelik a törődést. És az életviteledben kivitelezhetetlen a nő miatt is meg a munka miatt is, hogy tartalmas párkapcsolatod legyen. Ezek után meg szerintem az egész élet kissé értelmét veszti, mert csak mókuskerék az egész, meg bosszankodás. Az meg nem kell nekem.
Nem kell ahhoz váltogatni a partnereket hogy kiélhesd a vágyaidat! Ha elég intelligens, alkalmazkodó és sokoldalú mind a két fél, eszébe sem jut egyiknek sem feladni azt ami jó! És ez értendő a testi-lelki kapcsolatra..
21/L
Mapaság már nagyon átalakult ez a férfi-nőis szerep, meg a házasság fogalma is.
100 éve azért szeretkeztek az emberek hogy gyerekük legyen illetve hogy kimutassák a másik fél iránti szeretetüket, ma ez már hobbi, és hibbigyilkos szűz kocka vagy ha nem teszed, és ez gáz.
Amelyik csaj feleségnek való lenne az olyan sráccal jár aki nem érdemli meg őt, mert sz@rba se veszi (az hogy miért van vele ne kérdezd) A többi "bulizásnak élek", "élj a másnak" ípusú csajok meg nem feleségnek valók .. még - talán kinövik, talán nem
"A feleségnek való lányok hamar elkelnek, így nagy valószínűséggel foglaltak ;) Mindkét nemben van ostoba és intelligens, családcentrikus és magányos farkas. Csak meg kell találni a megfelelőt, akivel harmonikus kapcsolatot lehet kialakítani. Javaslom, hogy ne általánosíts, keseregj, mert az a normális lányokat is elriasztja. Én megtaláltam a megfelelő társat, kifogtam egy feleségnek valót.
20/F"
A baj az, hogy nem általánosítok, hanem egy több éves keresgélés után már belefáradtam. Nem kesergek, hanem megoldást keresem, az hogy "meg kell találni" nem sokat segít rajtam. Azért sem, mert sajnos több helyen is próbáltam, többször, és nem tudok kötődni hozzájuk.
"Túl pesszimistán látod a dolgokat, ha mindenkiben keresed a rosszat akkor fogsz is találni.
Nálunk meg munkamegosztás van, ha ő délelőttös, akkor én is ugyan úgy odaállok a tűzhely mellé, ez ilyen egyszerű, nem várok el olyat tőle amit én nem tudok megtenni. Vasalást, mosogatást pl. én szoktam megcsinálni, mert szeretem is valamilyen szinten, de az hogy ő áll és munka után elvégez mindent egyszerűen pofátlanság.
Másik dolog: Te mennyire vagy férjnek való? Csak mert mindenkit lenézel, jutott eszembe, hogy mi az amit elértél, meg tudod-e adni a feleségednek azt, amit más nem?"
Ez nem tudom kinek ment, ha nekem, akkor tele van merész feltételezésekkel.
Jaj, ne légy ennyire pesszimista! Az élet nem veszti az értelmét, csak mert nincs normális párod.
Igen. A nőknek derogál a munka. Valahogy elfelejtették, hogy nekik is le kell tenni valamit az asztalra. Aki meg nem felejtette el, az nem szép. És még lelkisérült is, rád akaszkodik. Tőled várja mindenre a megoldást. Fárasztó.
Mindenesetre valahol hiszek benne, hogy kell lennie egy-két értelmesnek. Találkoztam nagyon kevés lánnyal, akik úgy tűntek számomra, hogy rendben vannak. Olyan ritka, mint a fehér holló. De hát ez van. Edison 10000-szer próbálkozott, mire feltalálta a villanykörtét. Nekünk is sokszor kell, hogy kifogjunk egy normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!