Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság vannak "feleségnek való" lányok? Ha nincsenek, hogyan lehet ezt kezelni?
Sajnos én úgy látom, hogy nem igazán lehet találni valamire való lányokat manapság, ezért kezdem megunni őket. Régen családot is akartam, ma már úgy gondolom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, az úgynevezett "nők" meg több problémát okoznak, mint boldogságot.
A legtöbb lánnyal az a baj, hogy nagyon gyerekes, komolytalan, lusta, érdektelen felfogásuk van. Olyan egyszerűek, mint egy kutya. Ez a fiúkra is igaz, csak nekem nem választék, de úgy vettem észre, hogy köztük vannak értelmesebbek.
Leginkább igényes fiúk válaszát várom, nem elfogult, használhatatlan közhelyeket. Mert sok lány többet hisz magáról, mint ami. Sőt, igazán nem is értem, miért ennyire beképzeltek, mert a túlzott önbizalom inkább férfi jellemző.
Most ennyi jutott eszembe.
A rosszindulatú hozzászólásokat meg úgyis törölni fogom, szóval aki csak provokálni jön ide, ne is fáradjon. Értelmes beszélgetést szeretnék.
Nagyon kevés feleségnek való lány van, viszont azok unalmasak. Másra sem vágynak, minthogy elvedd őket. Az sem jó, hidd el.
Teljesen jókat írsz.
Én csak egy kiutat látok ebből. Talán van még egy olyan értelmiségi réteg, ahol vannak jópofa intelligens lányok. Talán egy két bölcsész, művész ilyesmi. Bár erre se vennék mérget.
Mindenesetre neked a lehető legjobb csávónak kell lenni, hogy kihalászd magadnak a legjobbat. És állandóan keresni, kutatni kell, különben nem találsz.
Nem az emberek lettek rosszabbak, hanem a világ változik szerencsére. Ma már nem az az egyetlen életcélja egy nőnek, hogy feleségül vegyék. Buta, unalmas, egyszerű emberek pedig mindig voltak.
Ja és a kutyák egyáltalán nem egyszerűek. Ne mondj ilyeneket, ha nem értesz hozzájuk...
A nőket meg kell fektetni. Aztán ha véletlenül találsz normálisat, akkor vele maradhatsz.
Nem először várni a normálisat és hátha lefekszik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!