Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság vannak "feleségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság vannak "feleségnek való" lányok? Ha nincsenek, hogyan lehet ezt kezelni?

Figyelt kérdés

Sajnos én úgy látom, hogy nem igazán lehet találni valamire való lányokat manapság, ezért kezdem megunni őket. Régen családot is akartam, ma már úgy gondolom, hogy erre a világra nem is érdemes gyereket szülni, az úgynevezett "nők" meg több problémát okoznak, mint boldogságot.

A legtöbb lánnyal az a baj, hogy nagyon gyerekes, komolytalan, lusta, érdektelen felfogásuk van. Olyan egyszerűek, mint egy kutya. Ez a fiúkra is igaz, csak nekem nem választék, de úgy vettem észre, hogy köztük vannak értelmesebbek.

Leginkább igényes fiúk válaszát várom, nem elfogult, használhatatlan közhelyeket. Mert sok lány többet hisz magáról, mint ami. Sőt, igazán nem is értem, miért ennyire beképzeltek, mert a túlzott önbizalom inkább férfi jellemző.

Most ennyi jutott eszembe.

A rosszindulatú hozzászólásokat meg úgyis törölni fogom, szóval aki csak provokálni jön ide, ne is fáradjon. Értelmes beszélgetést szeretnék.

2012. márc. 17. 15:01
 71/107 anonim ***** válasza:
68%
hat a plázar.bancok lehet h nem tudják, de a nők egészére ezt igy ráhúzni hatalmas általánositás.. mondjuk, én a páromra se főznék, csak ritkán, tőlem ezt senki se várja el. és mint mondtam, én se akarok még megállapodni. mégis nő vok..
2012. márc. 21. 12:52
 72/107 anonim ***** válasza:
81%

De komolyan, te mit gondolsz, mi lesz a jövőben? Ki a fene fogja a gyereked elé letenni a kaját? Te nem vágysz egy belsőséges harmonikus családra, ahol a nő a "házi tűzhely örzője"? Hát erről beszélünk!

Ha nem vagy képes a párodra se főzni, mert sért téged, akkor nincs miről beszélnünk. Nem vagy alkalmas feleségnek és ez az ami fáj nekünk, hogy Dunát lehet rekeszteni a hozzád hasonlókkal. Egyszer majd eljön az idő, amikor családot kell alapítani. Akkor te hol leszel?

2012. márc. 21. 12:56
 73/107 anonim ***** válasza:
68%

nem, egyáltalán nem vágyom erre, főleg 22 évesen nem! ugyanis, egy ennyi idős lánynak nem a férjhezmenetelen kell, h járjon az esze. az előbb még azt fájlaltátok, h minden lány ezzel van elfoglalva, most meg az a baj, h nem igy van.. döntsétek már el :D

de te is mondtad, h nem vagy férjnek való, akkor mi jogon is sértegetsz engem? :D

2012. márc. 21. 13:17
 74/107 anonim ***** válasza:
81%

Az a baj, hogy nem csakhogy nem ez jár a fejedben, de egyáltalán nem is készülsz rá semmilyen szinten. Ez egy embertpróbáló feladat. Mégis hogyan fogsz rá megfelelni? Előbb utóbb el fog jönni az idő.

Én azért nem vagyok alkalmas, mert nem akarok megállapodni, DE ha most meg kéne állapodni el tudnám látni az apai teendőimet bőven. Már most kijárogatok az 5 éves unokatesómmal, hogy ha egyszer lesz saját gyerekem, akkor tudjak vele mit kezdeni. Én is szeretek bulizni és akarok még egy kicsit élni, DE tudom hogy el fog jönni az idő, amikor apa leszek. És erre is készülök nagyban. Na ez a különbség! Ilyen jogon kritizállak. Nektek ez még eszetekbe sem jut, csak a mának éltek. Sok lány meg nem jó feleségnek mégis el akarja vetetni magát.

2012. márc. 21. 14:03
 75/107 anonim ***** válasza:
a szivem mélyén, én is akarok majd vmikor.. nyilván.. DE nem most :) azért gondolom, nem bűn, h akarok még élni egy kicsit, nem?
2012. márc. 21. 14:05
 76/107 anonim ***** válasza:
100%
a házimunka rohadtul nem könnyű! nagyon időigényes...egy kicsit azért bele lehetne gondolni, hogy a nő elmegy a munkahelyére, lehúz 8-9 órát, hazamegy, süt-főz, utána elmosogat, közben kimos, ha van gyereke, akkor azokkal foglalkozik (házi feladatok, beszélgetés, stb.), ugye, mint nő is funkcionálnia kell (legyen kívánatos, beszélgessen és foglalkozzon a férjével) ... és akkor még magával nem is foglalkozott...(mondjuk egy könyv elolvasása, frizura belövése, hogy szép és kívantos legyen, stb stb...) egyáltalán nem könnyű!!!!! úgyhogy aki azt írta, ajánlom, hogy próbálja ki...minden áldott nap ... amúgy a házimunkába könnyen bele lehet tanulni, akár férfi, akár nő az illető! és amíg valaki nem akar gyereket, addig ne is legyen neki! a gyereket nagyon akarni kell. amúgy, ha a nő gyereket akar, akkor bármire képes...még a házimunkára is.
2012. márc. 21. 17:15
 77/107 A kérdező kommentje:

Férjnek való pasik - a pasik, akire a csitrik vágynak, sosem lesznek férjnek valók. Ezt a kategóriát értelmetlen egy kalap alá venni a komolyabb fiúkkal, ezért a jelentkező csak a maga nevében nyilatkozik.

Nyugodtan folytathatjátok, de én értelmetlennek látom ezt a párbeszédet.

2012. márc. 21. 18:32
 78/107 anonim ***** válasza:
újabb általánositás.. miért, kire vágynak a csitrik? már megint jön az a sztori, h mi csak a pénzre, meg a kocsira hajtunk, és jajjj szeeeeegény pasik... ááááááá..
2012. márc. 21. 21:02
 79/107 anonim ***** válasza:
jéé, egy másik 68%-os:D
2012. márc. 21. 21:15
 80/107 anonim ***** válasza:
46%

Én is csinálom a házimunkát, bocsi. Ha napi másfél óránál többet kell csinálnod, akkor fested magad. Nehogymár ez is baj legyen!

És mennyi az a házifeladat egy alsósnak, könyörgöm? Fél óra? Kétszer kettőt ki kell találni, meg hogy hogyan írják a "T" betűt? Ráadásul 10 éves kora körül már messze nem kell annyit foglalkozni vele, ha nem akarsz. Jellemző.

2012. márc. 22. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!