Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok egy lányról ha nincsenek barátai?
Szerintem nem riasztó, ha amúgy nincs semmi gond veled... :) Én is magányos farkas típus vagyok, nagyon kevés barátommal tartom a kapcsolatot napról-napra, sőt... önmagában ez még nem jelent semmit.
23/F
Én is magányos lovas vagyok. Nekem sincsenek barátaim, de főleg azért mert nem találom meg a korosztályommal a hangot (mielőtt megkapnám, hogy hülyekülönc meg stb, leszögezném, hogy nem azt mondom, hogy jobb meg felsőbbrendűbb meg mit tudom én mi lennék, csak nem illünk össze, na). Valljuk be, annak aki nem ilyen, ez ijesztő lehet, mert az a norma, hogy az embernek 100 meg 100 szipiszupicsudajó barátja van akivel nagyon boldogok és sosem ártanának egymásnak.
Mindenesetre ha amúgy normális vagy, akkor nem lehet gond.
21/F
azt, hogy nincsenek barátnői! :)
de nekem nem is a barátai kellenek hanem Ő!!! stimmt??
nem gondolok semmi rosszat(: egyáltalán nem riasztó. mert mással nincs olyan viszonyba, velem attól még lehet.
18f
Én most mentem egyetemre egy másik városba, ott még nem nekem sem sikerült igazán barátot találni, persze van akikkel beszélgetek. Itthon van egy barátnőm, meg egy baráti társaság. De ahhoz sok idő kell, hogy az ember megtalálja az igaz barátait, akiben bízhat!
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!