Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretni akarom, de nem megy. Nem bízom a barátomban és ezért nem is tudok érezni iránta nagyon semmit. Mit gondoltok a helyzetemről?
Beszélgetés.. amíg nem hajlandó érdemben álaszolni a kérdéseidre, ill beszélgetni veled bármi komoly dologról nem lesz készen komoly kapcsolatra, akárhány futókalandja is volt, kapcsolati szempontból egy 13 évesnek felel meg ez a viselkedés..
Sajnos elég gyakori probéma, én se tudok a barátnőmmel igazán beszélgetni, nagyon hárítja a beszélgetést, mint ha nem is akarna velem beszéli.. de legalább nem hazudozik..
F/16
Úgy, hogy keresel olyat aki nem bax át. Ha eddig minden nővel ezt játszotta, miből gondolod, hogy pont veled más? Tudod az az érdekes, hogy az előtted lévők is mind azt hitték, hogy ővelük másképp lesz, aztán mégsem.
Na de majd te biztos megváltoztatod. :) (Ez volt az irónia helye, térj észhez)
Szerintem paranoiás vagy. Félsz,mert a barátodnak sok kapcsolata volt, és aggódsz, hogy nem fog megmaradni melletted. Ez így nem működik hosszú távon. Ha nem tudod elfogadni a tényt, hogy ő eddig ilyen ember volt (és egyatalán nem biztos, hogy nem pont melletted tud megállapodni), akkor inkább szakíts vele, és keress olyat, akiben meg fogsz tudni bízni, mert ilyen "ál féltékenységi" rohamokra senkinek sincs szüksége. Nekem is 20-on felüli bnőm volt már, mégis lassan másfél éve megvagyunk a párommal. De, konkrétabb példával illusztrálva a kedves Édesapámnak is iszonyú sok nője volt fiatal korában, aztán jött Anyám és megmaradt mellette a mai napig. Eljön az az idő, amikor egy férfi megkomolyodik, és megállapodik. Nem kell paranoiásnak lenni, érezni fogod, ha megcsal. Gondolom te sem 16éves vagy, aki még fiatal és naív, észre fogod venni az egyértelmű jeleket. Adj egy esélyt neki, és fogadd el, vagy ne tépjétek egymás idegeit.
25F
Hajjaj, köszönöm szépen, a szüleim nevében is. Örülök, hogy megfogott a hozzászólásom, mert elég gyakran le vagyok hurrogva, pedig csak a saját véleményem írom meg mindenről.
Remélem nálatok megoldódik a helyzet, sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!