Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok, én képtelen vagyok bízni a barátomban! Ez mit jelent? Szerintetek?
Mintha csak az én történetemet írtad volna le! Nekem is hazudott... bár számomra nagy dolgokban, így oda a bizalom, viszont én is szeretem ennek ellenére.
Napietus igazat mondott, homokvárra építitek a kapcsolatot és az sajnos egy csöppet sem jó dolog. Bár ennek ellenére én azt mondom, gyakorolgasd, hogy bízzál benne, elhiszem, hogy a hazugságok után nehéz, de te is írod, hogy már nem hiszed, hogy hazudik neked. Akkor csak hajrá! Beszélgessetek egymással erről! És majd meglátjátok, hogy képesek lesztek újra felépíteni azt, ami most nincs!
Sok szerencsét hozzá! :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Valóban vannak önértékelési problémáim. És a kezdeti hazugságokat nem nagyon tudom kitörölni egyszerűen megmérgezi minden gondolatomat. Meg aztán attól is félek, hogy mi van akkor ha hiszek és valójában hazudik? Mi van ha az a bizonyos "vár" amiatt fog összeomlani évek múlva, mert bíztam benne de kiderül, hogy rosszul tettem? Nagyon nehéz dolog ez! Sokszor úgy érzem hogy én képtelen vagyok erre! Bízni valakiben. Amikor akármikor átverhet! Elhagyhat,eldobhat és akkor semmit nem értek az évek a szerelmem a hűségem oda minden! :(
Nézd, adott rá okot...az elején. Ha nem vagy képes bízni benne, akkor nem hiszem, hogy van más lehetőséged, mint kiszállni a kapcsolatból, vagy legalábbis egy kis távolságot tartani. Mert akkor most már örökké azon fogsz görcsölni, hogy mit csinálhat éppen most, kivel van, biztos megcsal? Valld be, ez nem egészséges. Azt nem mondom, hogy csak te vagy a hibás, mert nem vagy képes bízni benne, de ez mondjuk a hazugságoktól is függ, hogy miben hazudott. Ha tényleg apró, akkor szerintem ne parázz ennyire!
Nekem mondjuk az segített, hogy kiderült egy hazugsága (mit egy, már a százegyedik), holott megbeszéltük, hogy nincs több hazugság, mert én is mindig őszinte vagyok, szóval kiadtam az útját, azóta könyörög, hogy bocsássak meg, ne legyek vele ilyen. És azt mondta, nem könyörögne, ha nem szeretne, mert akkor örülne, hogy végre megszabadult tőlem.
Nem tudom, hátha neked ez segítene, hogy végre elhidd szeret!
Más ötletem már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!