Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok, én képtelen vagyok bízni a barátomban! Ez mit jelent? Szerintetek?
Úgy lehetek képes, hogy szeretem mit több imádom őt. És amúgy már mondtam neki sokszor hogy nem bízok benne de mindig megnyugtat, hogy bízhatok mert ő is nagyon szeret és nem kéne neki más, de én ugye így is félek mert az oké hogy ő nem ismerkedik de más csajoknak tetszhet és nyomulnak ztán egyszer csak akarva akaratlan megkedvelné egyiket:S ilyenektől is félek.
Tudod hiába nem tudok sokszor bízni benne attól még vele akarok maradni mert nagyon szeretem,mert ha mindenki úgy gondolkodna mint te, hogy jaj mert most nem bízok benne ki adom az útját akkor soha nem lenne senki között semmilyen kapcsolat,mert minden embernek van hibája! Lehet, hogy a következő barátom meg megcsalna akkor azt azért dobnám a másik nem szeretne a következő mindig hazudna másiknak rossz lenne a jellem a következőben meg az meg az... Miért dobnám el az akit imádok? A bizalom lehet most még nincs meg de ha továbbra se fog hazudni és ilyen jó lesz velem akkor csak egyszer meg fogok benne bízni :) vagyis remélem
Azt hittem értelmes lány vagy... de tévedtem.
Írod, hogy jaj így-meg úgy nem bízol benne, most meg áradozol. Ráadásul arra se válaszolsz, miben hazudott neked? Hát akkor azt hiszem, azt kell mondjam, legközelebb ne tegyél fel kérdést, ha nem is akarsz tulajdonképpen válaszokat elfogadni, se válaszolni a válaszolók által feltett kérdésekre. ( amiket ha megválaszolnál hatékonyabb lenne a segítség, de hát te tudod...)
Angel nem kérdezted , hogy miben hazudott :)
De ha érdekel mondtam hogy nem akkora eget rengető dolgokban csak pl, hogy ivott e este erre azt mondta nem erre kiderült, hogy igen. Vagy hogy mit csinált azt mondta semmit csak találkozott haverokkal kiderült, hogy elment bulizni. Vagy megígérte többet nem cigizik erre kiderült, hogy mégis.
Azóta ugye semmi rosszat nem tesz sőt már a cigit is letette, de ugye régebben hazudott és nehéz elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!