Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek mi zajlik most a barátomban, vagy miért viselkedik így? Mit csináljak egyáltalán, érjem el h megutáljon és ne keressen többet?
2éve vagyunk együtt. 21évesek vagyunk.
a helyzet a következő:
-sokszor szakítottam vele ÉN már pár hétre, aztán kibékültünk
-mostanában pár perc késésért csúnyán beszél velem, kiabál, hogy miért nem vagyok képes elkészülni időben.
-azt érezteti velem, h nem kellenék senkinek.(ezt így nem mondja ki, de ezt érzem)
-hazudgál. ez a legidegesítőbb. azt mondja majd felhív később, de nem hív, csak h leszereljen. azt mondja, hogy majd egyszer összeköltözünk, meg egy jövőképről hiteget. szép lenne ez, ha kibírna egy napot anélkül, hogy kiakadna vmin. mindent rámhárít: "te kezdted"
-idegbeteg ha csak a kezembe veszem a telefonját, úgy h nem is csinálok vele semmit
-jellegzetes mondatok tőle:
"én vagyok a főnök, én mondom meg mi lesz"
"nem fogok változni egy nő kedvéért sem, ha nem tetszik vmi ne legyél velem"
ha szakítással dobálózok: "csinálj, amit akarsz"
"hozok neked majd abból a finom...." "elmegyünk egyszer mi is..." sose történik semmi, tehát hiteget..
-nagyon önző is. ha pl. neki fáj a lába, akk nyomkodjam meg. mondom neki, h utána megmasszírozol? nekem a hátam fáj nagyon. válasz: fáradt vagyok, majd hnap
sose dicsért meg eddig szex után, h jó volt velem....
-a barátai többet tudnak róla, mint én... nekem nem beszél magáról csak akkor, ha kérdezgetem.
-teljesen más az érdeklődési körünk is. külön bulizunk, mert más zenét szeretünk....
h miért lehet ilyen? bővült a baráti köre, és sok olyan arc van, akinek átveszi pl. a beszédstílusát. kezd az egész banda átalakulni, az egész életfelfogásuk más lett..
persze szokta mondani sokszor, h "szeretlek" de Ti elhinnétek neki ha mellette ilyen is tud lenni?!:S mert 60%ban csak a sz*rt kapom tőle..
és nem gondolod, hogy annak vmilyen előzménye is volt, h én kidobtam? ilyen pasival nem könnyű zöldágra vergődni, mikor kommunikálni nem lehet vele. meghallgat, megbeszéljük és megérti látszólagosan a dolgokat, de mégis másnap ugyanúgy tesz mindent!
és egyébként szeretem! ha a sok rossz után már nem is rózsaszín köddel, de szeretem és ragaszkodom hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!