Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek mi zajlik most a barátomban, vagy miért viselkedik így? Mit csináljak egyáltalán, érjem el h megutáljon és ne keressen többet?

Figyelt kérdés

2éve vagyunk együtt. 21évesek vagyunk.

a helyzet a következő:

-sokszor szakítottam vele ÉN már pár hétre, aztán kibékültünk

-mostanában pár perc késésért csúnyán beszél velem, kiabál, hogy miért nem vagyok képes elkészülni időben.

-azt érezteti velem, h nem kellenék senkinek.(ezt így nem mondja ki, de ezt érzem)

-hazudgál. ez a legidegesítőbb. azt mondja majd felhív később, de nem hív, csak h leszereljen. azt mondja, hogy majd egyszer összeköltözünk, meg egy jövőképről hiteget. szép lenne ez, ha kibírna egy napot anélkül, hogy kiakadna vmin. mindent rámhárít: "te kezdted"

-idegbeteg ha csak a kezembe veszem a telefonját, úgy h nem is csinálok vele semmit

-jellegzetes mondatok tőle:

"én vagyok a főnök, én mondom meg mi lesz"

"nem fogok változni egy nő kedvéért sem, ha nem tetszik vmi ne legyél velem"

ha szakítással dobálózok: "csinálj, amit akarsz"

"hozok neked majd abból a finom...." "elmegyünk egyszer mi is..." sose történik semmi, tehát hiteget..

-nagyon önző is. ha pl. neki fáj a lába, akk nyomkodjam meg. mondom neki, h utána megmasszírozol? nekem a hátam fáj nagyon. válasz: fáradt vagyok, majd hnap

sose dicsért meg eddig szex után, h jó volt velem....

-a barátai többet tudnak róla, mint én... nekem nem beszél magáról csak akkor, ha kérdezgetem.

-teljesen más az érdeklődési körünk is. külön bulizunk, mert más zenét szeretünk....

h miért lehet ilyen? bővült a baráti köre, és sok olyan arc van, akinek átveszi pl. a beszédstílusát. kezd az egész banda átalakulni, az egész életfelfogásuk más lett..

persze szokta mondani sokszor, h "szeretlek" de Ti elhinnétek neki ha mellette ilyen is tud lenni?!:S mert 60%ban csak a sz*rt kapom tőle..

2011. aug. 16. 00:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

jaaj, ő egy nagyon udvarias(kinyitotta az ajtót is mindenhol) pasi volt. kedves, hízelgő. lehetett vele jókat nevetni, mindenhol büszkélkedett velem, dicsért h milyen szép vagyok, és h mennyire jó velem lenni, h mennyire szeret. minden nap küldött minimum 1 smst..... csak aztán..nekem ő papucsnak tűnt kicsit, és azt mondtam, h legyen kicsit keményebb... elrontottam őt..

régi szép idők...visszasírom!

2011. aug. 16. 00:57
 12/17 A kérdező kommentje:

szóval lassacskán megváltozott.. és ugye még mellé jött a sok buli,a bővült baráti társaság..

tuti h rámunt..

2011. aug. 16. 01:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után:

"én vagyok a főnök, én mondom meg mi lesz"

"nem fogok változni egy nő kedvéért sem, ha nem tetszik vmi ne legyél velem" XDD

Ne harajudj! :DD

Ezek olyan mondatok, amitől önmagában más már rég kidobta volna, de így...

2011. aug. 16. 01:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor meg is válaszoltad a kérdést. Kidobtad, vissza, megint ki, megint vissza. Csak azért, mert papucsnak hívtad. Neki semmit nem kell érted tenned, mert egy füttyentésre ott vagy neki. Az ilyeneket én sem tisztelem (azért ennyire nem alázom meg a másikat, mint a barátod).

Szereted és ha egy nő szeret valakit, akkor bármit eltűr. Ez tapasztalat. BÁRMIT!

2011. aug. 16. 06:16
 15/17 Ariadne13 ***** válasza:
100%
hisztizik. undorító
2011. aug. 16. 11:38
 16/17 A kérdező kommentje:
mármint ki hisztizik?
2011. aug. 16. 22:19
 17/17 Ariadne13 ***** válasza:
barátod. ennyire nem lehet téged semmibe venni.....
2011. aug. 16. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!