Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így (bunkón) ez a lány?
Mert simán bunkó,dobálja a shit-eket.
Ez különösebben semmit nem jelent,amíg nem koptat egyértelműen.
Szerintem nem vagy elég domináns vele.
Valószínűleg ha beszéltek a beszélgetést sem te irányítod.
Ez a típus meg szokta követelni,hogy egyértelműen határozottan,magabiztos férfias legyél vele,ne ilyen kisnyuszi,aki célozgat,meg udvarolgat.
Legalábbis a jellemzéséből nekem ez jött le.
Az ilyen kam beírásokra,hogy masszír meg ilyesmi,ne harapj.
Az ilyen játszma vége az,hogy csapdába csal,aztán rád tudja sütni,hogy már megint a dugásra gondolsz.
"Az ilyen játszma vége az,hogy csapdába csal,aztán rád tudja sütni,hogy már megint a dugásra gondolsz."
Hát ha ez meg is történne, nagyon egyszerű a megoldás!
Megmondod hogy igen csak erre tudok gondolni, és megb@szod utána pedig meglátjuk milyen lesz az egója.
7 évig volt együtt valakivel, cirka fél éve szakítottak, ha jól értelek. Könnyen el tudom képzelni, hogy még ő sem tudja, mit akar, vagy egyszerűen csak nem bízik most a férfiakban. 7 év hosszú idő, ha egy ilyen hosszú kapcsolatból lép ki valaki, elég nehezen áll talpra.
Segíts neki, vagy ha nem tudsz segíteni, akkor hagyd békén. Van most épp elég baja.
Sztem bejössz neki, csak ilyen a stílusa. Fogadd el... nem feltétlenül direkt csinálja.
Én pl egyfolytában oltom a pasikat, de kb csak azokat, akik szimpik és veszik a lapot. Najó, másokat is, de mások emiatt utálnak, mert bunkónak tartanak. Közben csak ilyen vagyok, szókimondó, és nem mindig azt mondom, amit mások hallani szeretnének. Na a legtöbb csajjal pl ezért nem jövök ki, a srácok általában jobban veszik a lapot. Nem lehet, hogy a te haverod is ilyen?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!