Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lánynak mi a dolga egy kapcsolatban? Milyen egy normális lány és hogyan viselkedik?
mi a dolga? Normális?
Szeresse a barátját, legyen hűséges( a legfontosabb!!!), lehessen rá számítani pl ha bármi történne( baleset vagy akármilyen fordulópont az ember életében, nehogy lelépjen)
megbízható legyen, ha valamit ígér azt minden körülmények között tartsa be, mindent lehessen vele megbeszélni- túlkomplikálás/félreértések elkerülése végett- éreztesse mindig, hogy a barátja a legfontosabb számára és őt tökéletesnek látja, lehetőleg mellőzze az emberi játszmákat tudod"húzd meg ereszd meg játék" és a többi hidegháborús párkapcsolati játszma, ha baja van nem fáj a fejem kifogással közölje, hogy ma nem lesz szex, hanem mint írtam megbeszélje/ kibeszélje mi aggasztja vagy bántja szóval összefoglalva őszinte, hűséges, megbízható,odaadó, kedves, közlékeny legyen a barátnő és tisztességes..pl ha már elmúlik a szerelem és ne adj ég a kapcsolatnak annyi akkor nem összejön az X-el meg kavar mindenféle alakokkal, hanem tisztességesen elé áll a barátja elé és szépen megbeszélik, hogy annyi miután szakítottak onnantól lehet randizni + amit akar, de addig NEM, mert az gerinctelenség....járás alatt idegen hímek közeledését elutasítani kell és mindenki számára egyértelműsítse, hogy a barátja számára az egyetlen FÉRFI
a többi férfi csak utána jön, hiszen senki se lehet jobb a barátjánál..csak a többi férfi tudja mihez tartsa magát.
Természetesen a férfi is így viselkedjen és akkor forever.
Na persze..tudom az emberi természet...
Első olvasatra azt hittem, a második Válaszoló mindent leírt.
Valamit még hozzátennék: legyen egészséges,- itt az emberi és a női egészségre gondolok,- hogy tudjon egészséges gyereket szülni, ha összekötik az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!