Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lánynak mi a dolga egy kapcsolatban? Milyen egy normális lány és hogyan viselkedik?
sziasztok!!
hát valami hasonló kérdésen gondolkozom én is mostanság.
a párommal valahogy én se találom mostanában a közös nevezőt.
én szeretném ha kicsit többet foglalkozna velem.simogatás odabujás. nem feltétlen sex.ja és lány vagyok.de ő-feszko vagyok nagy a nyomás és a többi.
én igyexem türelmes lenni de hiányzik a figyelme.van egy közös babánk és nekem ő is sok figyelmet és türelmet igényel ezért lazításnak nem lenne rossz ha én is kapnék kényeztetést-nem vok plázába járo és költekező valamint fodrász kozmetikus minden háten típus.
de a kérdés.nos.első és lényeges mind2 oldalról az egészség,ismerettség,türelem odaadóság megértés aprobb figyelmességek-köszönöm h ilyen udvarias vagy hogy kinyitottad az ajtót-köszönöm kedves hogy ilyen jót főztél-
nem mellékes az első sorból-hűség
minden napos bók kell a ffinak és a nőnek is.ha baj van mindig lehessen számítani a másikra bmi bánt.
soha ne mástól kérj tanácsot-ne anyucihoz menny-ha valamiben nem értesz egyet.vagy hagyd rá a másikra.vagy mond el az álláspontod.sokmindent írhatnék de én is "kioktatásra szorulnék:P"
üdv:kiscsacsy
Azt hogy szexuálisan összeilletek-e, azt ne mi döntsük el, mindenkinek mások az igényei.
Innentől annyi a dolga, mint bármi más embernek: Viselkedjen értelmesen! Ha téged a saját kapcsolatodba az érdekel, hogy szerintünk meg más szerint mi a normális, nem pedig a partnered, akkor már baj van. Minden ember más, mindenki más alapján ítél. Vagy el tudod fogadni a másikat, vagy nem. A kérdésből az látszik, hogy nem akarod. Amikor gyenge vagy beismerni, hogy nemakarsz valakit elfogadni olyannak amilyen, akkor csak az változik, hogy nem vagy tudatos, és ilyeneket használsz, mint "nem normális", de a vége még rosszabb mintha tudatosan tennéd, és elkerülnétek egymást. Vagy ha már beismered magadnak, hogy nem fogadod el, a végén még rájöhetsz, hogy nincs is akkora gondod vele...
Mondanám hogy keress szakembert, de az olyan, mintha futópályán úgy akarnál haladni, hogy megkérsz valakit hogy rúgdosson előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!