Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIert viselkedik igy velem az exem?
Egyutt járok egyetemre egy fiúval, és egy koliban is lakunk. Tavaly nyartól fél évig egyutt jartunk. Utána is néhányszor eltoltottunk egyutt néhany éjszakat, de más nem tortént. O hagyott el engem, nyáron nem talalkoztunk, aztan szeptemberben bevalotta mennyire hianyoztam neki, és, hogy megbanta a szakitást. En erre megmondtam neki, hogy engem ez mar nem érdekel, késobb mégis lefekudtunk.
A kapcsolatunk egyébként maga a katasztrófa, ha egyutt vagyunk, akkor nem tudja kezelni a helyzetet, vagy rám sem néz, vagy szivat allandoan. Egyenlore más novel nem jár, és én sem. Nem gondolom, hogy akarna velem járni, mert nem tesz érte semmit. Nem ír, nem keres, semmmi. Csak akkor nem értem miert ilyen velem.
kisgyerek és PP.
Ha kedve támad,akkor megd*g,de más egyébre már nem kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!