Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok arról, hogyha...

Mit gondoltok arról, hogyha kisfiad lesz akkor nincsenek terhes tüneteid, ha lányod akkor viszont vannak?

Figyelt kérdés

Első gyermekem kisfiú.Nála semmi,de semmi bajom nem volt.Most 8 hetes vagyok,és több mint egy hete nagyon rosszul vagyok,émelygek,hányingerem van - nem hánytam még -,fáj a fejem,szédelgek,néha remegek,étvágytalanság,és álmatlanság!

Ismerősök,szomszédok mind azt mondják,h a kislányoknál szokott lenni tünet!

Párom is mondta a hétvégén sógornőjének,h mit csinált,fiút vagy lányt? Drágám azt mondta,h most lányt.... Lehet megérzés?! Vagy csak azért mondta,mert nagyon szeretne egy kiscsajt a fiú mellé!Még odébb van,h kiderüljön!

Na,mit gondoltok a rosszullétekről?Hisztek benne?Kinek jött be?

Köszi

2010. aug. 2. 12:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nekem lányom van, semmi tüntetem nem volt, se rosszulét, se hányinger, szóval semmi az egész terhesség alatt.
2010. aug. 2. 12:06
 2/26 anonim ***** válasza:
Nekem lányom van és a beágyazódástól rosszul voltam 4 hónapig.
2010. aug. 2. 12:07
 3/26 anonim ***** válasza:

Én az első terhességemet gyakorlatilag végighánytam :) De tényleg, szinte naponta, teljesen a végéig.Amúgy baj nem volt végig, később levált a lepény, de az más kérdés.Kisfiam lett.

Most 34 hetes vagyok és egyszer hánytam vmikor az elején.Most a derekam fáj, tágul a medencecsontom, nehéz nagyon a hasam, keményedik stb, szóval teljesen mások a tünetek.Én is azt hittem most lányt várok, de most is kisfiam lesz:)

2010. aug. 2. 12:07
 4/26 A kérdező kommentje:

Akkor ez a hiedelem nem igazán jön be!

Sógornőm mondta,hogy - neki két fia van - ha az elsőnél semmi baja nem volt, a 2.nál minden volt amit el lehet képzelni pocakosan....

Így nem lehet kitalálni,majd kiderül.

Csak kíváncsi voltam,mennyire hihető a történet! :)

Írjatok még,ha van......

Köszi

2010. aug. 2. 12:10
 5/26 anonim ***** válasza:
MOndjuk még nem jött ki a baba a pociból, de én végig nagyon émelygős és hányós vagyok..33. hetesen is..és kiscsaj:)
2010. aug. 2. 12:15
 6/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek mind buta népi hiedelmek. Mint hogy ha ég a gyomrod, hosszú haja lesz, csúcsos has kisfiú stb... Nekem rettentően csúcsos volt a hasam, mindenki mondta, hát ez tuti fiú, mondom, neeeeem, kislány! dehogy! higgyem el, hogy kisfiú. Hát most a Zsófi nevű "kisfiam" alszik itt kuki nélkül :) És a gyomrom is rengeteget égett, mégsem lett egy lobonc királynő :) Na meg a csoki.. a fodrászom azon lovagolt, hogy ha csokit kívánok, tutira lány. Nem voltam igazán kívánós, de ha igen, akkor tök változó volt... tejföl, mustár, narancslé, banán, székelykáposzta.... Szóval szerintem ez nem nemtől függő. Egyszerűen minden terhesség más. Megérzés lehet, én nagyon fiút akartam, reménykedtem benne, de valahol a szívem mélyén, tudtam hogy kislány, mindig lány ruhákat néztem, és Apa is mondta, hogy szerinte is lány :) És hát az is lett. Az én véleményem ez, de hinni bármiben lehet, abból baj nem lesz :) Gratulálok a babához! :)
2010. aug. 2. 12:17
 7/26 anonim ***** válasza:
Második lányomat várom, nincs tünet, elsőnél sem volt.
2010. aug. 2. 12:20
 8/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,sokat vártunk ám a tesóra..... :)

Fiamnál nekem is kegyetlenül égett a gyomrom,még a doki külön gyógyszert írt fel rá,mert a Rennie meg egyéb nem használt semmit.... Végül lett egy kis haja a babának,de nem lobonc... :)

Pocim csúcsos volt,az biztos,be is jött,h fiú.De tényleg nem ezen múlik szerintem sem!

Szeretnénk,ha kislány lenne,úgy lenne az igazi,egyet ebből és egyet a másikból... :)

Majd meglátjuk,de reménykedem :)

2010. aug. 2. 12:21
 9/26 A kérdező kommentje:
Amúgy a csokit sem kívánom,inkább paradicsomot paradicsommal ennék :) Elsőnél is így volt.Anyósom vidéken már egy tál paradicsommal várt mindig :) Utána gyomorsav,de ez sem tántorított el! :)
2010. aug. 2. 12:22
 10/26 anonim ***** válasza:

első lány: émelygés, de amúgy semmi extra rosszulét

második fiú: émelygés, de amúgy semmi extra rosszulét

Nem függ a baba nemétől a rosszulét.

2010. aug. 2. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!