Mit gondoltok arról, hogyha kisfiad lesz akkor nincsenek terhes tüneteid, ha lányod akkor viszont vannak?
Első gyermekem kisfiú.Nála semmi,de semmi bajom nem volt.Most 8 hetes vagyok,és több mint egy hete nagyon rosszul vagyok,émelygek,hányingerem van - nem hánytam még -,fáj a fejem,szédelgek,néha remegek,étvágytalanság,és álmatlanság!
Ismerősök,szomszédok mind azt mondják,h a kislányoknál szokott lenni tünet!
Párom is mondta a hétvégén sógornőjének,h mit csinált,fiút vagy lányt? Drágám azt mondta,h most lányt.... Lehet megérzés?! Vagy csak azért mondta,mert nagyon szeretne egy kiscsajt a fiú mellé!Még odébb van,h kiderüljön!
Na,mit gondoltok a rosszullétekről?Hisztek benne?Kinek jött be?
Köszi
Én az első terhességemet gyakorlatilag végighánytam :) De tényleg, szinte naponta, teljesen a végéig.Amúgy baj nem volt végig, később levált a lepény, de az más kérdés.Kisfiam lett.
Most 34 hetes vagyok és egyszer hánytam vmikor az elején.Most a derekam fáj, tágul a medencecsontom, nehéz nagyon a hasam, keményedik stb, szóval teljesen mások a tünetek.Én is azt hittem most lányt várok, de most is kisfiam lesz:)
Akkor ez a hiedelem nem igazán jön be!
Sógornőm mondta,hogy - neki két fia van - ha az elsőnél semmi baja nem volt, a 2.nál minden volt amit el lehet képzelni pocakosan....
Így nem lehet kitalálni,majd kiderül.
Csak kíváncsi voltam,mennyire hihető a történet! :)
Írjatok még,ha van......
Köszi
Köszönöm szépen,sokat vártunk ám a tesóra..... :)
Fiamnál nekem is kegyetlenül égett a gyomrom,még a doki külön gyógyszert írt fel rá,mert a Rennie meg egyéb nem használt semmit.... Végül lett egy kis haja a babának,de nem lobonc... :)
Pocim csúcsos volt,az biztos,be is jött,h fiú.De tényleg nem ezen múlik szerintem sem!
Szeretnénk,ha kislány lenne,úgy lenne az igazi,egyet ebből és egyet a másikból... :)
Majd meglátjuk,de reménykedem :)
első lány: émelygés, de amúgy semmi extra rosszulét
második fiú: émelygés, de amúgy semmi extra rosszulét
Nem függ a baba nemétől a rosszulét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!