Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok arról, hogyha...

Mit gondoltok arról, hogyha kisfiad lesz akkor nincsenek terhes tüneteid, ha lányod akkor viszont vannak?

Figyelt kérdés

Első gyermekem kisfiú.Nála semmi,de semmi bajom nem volt.Most 8 hetes vagyok,és több mint egy hete nagyon rosszul vagyok,émelygek,hányingerem van - nem hánytam még -,fáj a fejem,szédelgek,néha remegek,étvágytalanság,és álmatlanság!

Ismerősök,szomszédok mind azt mondják,h a kislányoknál szokott lenni tünet!

Párom is mondta a hétvégén sógornőjének,h mit csinált,fiút vagy lányt? Drágám azt mondta,h most lányt.... Lehet megérzés?! Vagy csak azért mondta,mert nagyon szeretne egy kiscsajt a fiú mellé!Még odébb van,h kiderüljön!

Na,mit gondoltok a rosszullétekről?Hisztek benne?Kinek jött be?

Köszi

2010. aug. 2. 12:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szia!En 31 hetes kismami vagyok,kisfiam lesz,es kutya bajom az elejetol :).Viszont van egy ismerosom,aki a terhesseg 9 honapjat vegighanyta,es nagyon sokat fekudt korhazban,annyira rosszul viselte a terhesseget,neki is kisfia szuletett.Edesanyamnak vagyok en,es a hugom,soha semmi baja nem volt terhessege alatt.Nekem is sokmindennel tomik a fejem miota babat varok,mindenfele nepi hiedelemmel,es oszinten engem idegesitenek (pl.ha kutyat simogatok,nagyi ramszol,hogy ezt nem szabad csinalni terhesen,mert szoros lesz a gyerek...es aki kutyaval el,konyorgom?!!!az 9 honapon at hozza sem er,vagy mi :S,vagy egyszer hugom veletlenul konyokevel meglokott,es az egyik ismerosunk azonnal raformedt,hogy ilyet megegyszer ne csinaljon,mert meglatszik a baban,meg ehhez hasonlo BAROMSAGOK!!!)...engem csak felhuznak ezekkel a hiedelmekkel,babonakkal,mert semmi ilyenben nem hiszek.

Meg varj par hetet,es kiderul ki is lakik a pocakban.

Minden jot!!!

2010. aug. 2. 12:31
 12/26 anonim ***** válasza:

Első fiú:végig hánytam a terhességet,még vajúdás közben is!

2.fiú:Nála már "csak" a 12.hétig hánytam.

Hát,ennyit erről.

2010. aug. 2. 12:40
 13/26 anonim ***** válasza:
Ja,és mindkét terhességem alatt a torkomig ért a sav.Az első babám kopaszon született,a 2. kicsinek sok haja volt.
2010. aug. 2. 12:42
 14/26 anonim ***** válasza:

A lányomnál az első 12 hétben minden nap kellett ennem paradicsomot, az kívántam, más extra nem volt. Semmi tünetem, még hányinger sem semmi. A hasam csak előre nőtt, hátulról még a végén sem látszott hogy terhes vagyok.

Most iker fiúkat várok (ha igaz), célkát ettem velük az elején, mindig azt kívántam (savanyúságként). Kicsit volt hányingerem, hányni egyszer hánytam, de már elmúltam 12 hetes akkor, és szerintem csak túlettem magam, azért volt. Más tünet csak a fáradtság volt, estére hulla voltam, alig vártam hogy a lányom elaludjon, már mentem is én is. Ez volt a 3.-4. hónapban. Hasam most is előre nől, 34 hetes vagyok, de hátulról még mindig nem látszik hogy pocakos.

Szóval nálam nem jött be a népi hiedelem, inkább örökölt dolgok: anyumnak is kicsi hasa volt velünk, előre nőtt, könnyen gyorsan szült. Nálam is ez van.

2010. aug. 2. 12:55
 15/26 anonim ***** válasza:
Két lányom van, egyiknél sem volt hányingerem, nem fájt a mellem. Rengeteg ecetes uborkát ettem, és a terhesség alatt szinte nem is kívántam az édességet.
2010. aug. 2. 13:09
 16/26 anonim ***** válasza:

1. kislányomnál: 3 nap hányás, utána reggelente hányás, de nem volt vészes, mert birtam menni dolgozni.

2. kisfiamnál: minden este félidőig hánytam.

3. ? egy hét kemény hányás -5kg-al, és egy hónap néha hányással. azóta jól vagyok. Jövőhéten majd megmondják mi lesz, bár jobban kislánynak gondoljuk mi is :-)

2010. aug. 2. 14:11
 17/26 anonim ***** válasza:

Szia, fiúkával vagyok várandós és azért megéreztem! Nem hánytam de fogytam az elején és 4-5 kemény migrénem is volt az első 4 hónapban. Sokan azt mondják, hogy minden várandósság más! De azért szugeráljátok, hátha bejön és kislányotok lesz!

Drukkolok :) !

2010. aug. 2. 17:23
 18/26 anonim ***** válasza:

Barátnőm fiúsmama lett és szinte végig rosszul volt. Nálam is fiú készülődik, de semmi bajom nem volt és 24 hetes vagyok, talán mér nem is lesz. :-)

Anyukám a fiút észre sem vette, velünk, lányokkal rosszul volt. húgommal nagyon, annak kórház lett a vége.

boldog babavárást!

2010. aug. 2. 18:20
 19/26 anonim ***** válasza:

Én kiscsajt várok, és semmi bajom nem volt az elején.

Most is csak annyi, hogy kinyomja az oldalamat, akis drága. :-)

Minden jót!

38 h.km.

2010. aug. 2. 19:31
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem fiúval lánnyal sem volt semmi tünetem:-)

Minden jót,és kislányt:-)

2010. aug. 2. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!