Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok arról, hogyha...

Mit gondoltok arról, hogyha kisfiad lesz akkor nincsenek terhes tüneteid, ha lányod akkor viszont vannak?

Figyelt kérdés

Első gyermekem kisfiú.Nála semmi,de semmi bajom nem volt.Most 8 hetes vagyok,és több mint egy hete nagyon rosszul vagyok,émelygek,hányingerem van - nem hánytam még -,fáj a fejem,szédelgek,néha remegek,étvágytalanság,és álmatlanság!

Ismerősök,szomszédok mind azt mondják,h a kislányoknál szokott lenni tünet!

Párom is mondta a hétvégén sógornőjének,h mit csinált,fiút vagy lányt? Drágám azt mondta,h most lányt.... Lehet megérzés?! Vagy csak azért mondta,mert nagyon szeretne egy kiscsajt a fiú mellé!Még odébb van,h kiderüljön!

Na,mit gondoltok a rosszullétekről?Hisztek benne?Kinek jött be?

Köszi

2010. aug. 2. 12:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én is sokszor hallottam már ezt, hogy fiúnál nincs rosszullét lánynál meg igen, csak a saját tapasztalatomat tudom, nekem fiú lesz és a 11.-14. hétig voltam rosszul és azóta egyáltalán semmi szerencsére :)

30h km

2010. aug. 2. 21:40
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek ezt a sok választ!

Igaz,h minden terhesség más.Mi bízunk a kislányban,hátha megneveli az Ördögszállta bátyját..... :)

Mindenkinek jó babavárást,és könnyű szülést!

2010. aug. 3. 11:57
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem fiam van es az elso 3 honapba allandoan emelyegtem es hanyingerem volt viszont nem hanytam.De enni nem igazan tudtam.

Ettol fuggetlenul lehet meg kislanyotok.

Ha mar kiderult megirnad nekunk?Nagyon erdekelne!

13 honapos kisfiu anyukaja

2010. aug. 4. 04:49
 24/26 A kérdező kommentje:

Persze megírom,ha végre eljutok dokihoz!

Ahhoz a dokihoz akihez az első babámmal jártam májusban elment,nem is tudtam,hisz nem járok oda mindenhónapban.Tegnap voltam másik dokinál,azok bejelentették,h nem hozzájuk tartozok (ahhozképest,h ugyanoda jártam két évvel ezelőtt is,na érdekes).Uh-ra a legközelebbi kórházba kell mennem,nemsokára indulok.Nődokihoz - ahova tartozok ezekszerint - majdcsak hétfőn tudok menni,mert akkor van rendelés.Egész sztk-ba egy doki van,így hetente egyszer rendel.Hát marhajó.Lassan csak megvizsgál vki.....

Megírom majd mi volt. :)

2010. aug. 4. 09:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia,kiderült,hogy mi lesz a bébi?
2010. szept. 9. 13:08
 26/26 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm az érdeklődést,de még nem tudjuk a baba nemét,"mégcsak" 13 hetes vagyok! :)

Voltam genetikai vérvételen,ma jött az eredmény,minden oké,majd hónap végén megyek AFP-re.Mire meglesz annak is az eredménye,remélem megtudjuk a nemét!

Persze azt szokás mondani,hogy mindegy,csak egészséges legyen,ez így is van,de ha őszinte akarok lenni,akkor nagyon örülnénk egy kislánynak,a huncut fiam mellé.... :)

De majd meglátjuk!

És veled mi a helyzet? Jól vagy?

Szép napot.

Szia

2010. szept. 9. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!