Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés
Én mindig is úgy voltam vele,hogy max 50,(NAGYON RITKÁN 100 forintot)voltam hajlandó áldozni egy barátnőre..ti ezzel,hogy vagytok? Szerintem ez egy jó szűrő is egyben! Ki lehet szűrni a sz*rházi pénzéheseket!:D 20/f
2011. okt. 21. 14:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
100%
nagyon gáz vagy.. meg amugy is hány éves, 11? ha vkivel randizol, illik legalabb egy kv-t fizetni neki, mivel te vagy a pasi. nekem is a barátom nagyon sok mindent fizet, kv-t, kajat, ezt-azt, multkor elvitt vacsizni ( ok, az a féléves volt ), de én is töltöttem már neki a telójára pénzt, mert akartam, h irjon, és tudtam h nincs egysége :S sztem ezzel semmi gond. a pharmatexet pl. én szoktam venni, de van h ő vette. a 72 órás tablettát feleztük.. na mind1, a lényeg h nem értem, h h gondolkodhatsz igy.. mi az h 50, meg 100 ft?? az semmi..
2011. okt. 24. 14:14
 52/112 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fiatal a kérdező, hanem nagyon rossz tapasztalatai lehetnek, valószínűleg pofára ejtették, és még megmaradtak a sebek.. az más kérdés hogy ebből kiindulva általánosítani, és egy ilyen viselkedést felépíteni hatalmas baromság.. mert hogy előfordulhat hogy az ember például negatívan gondol egy ideig az exére, amíg megemészti és feldolgozza a sérelmeit az egy dolog.. ösztönös önvédelem, gyakori eset.. később úgyis egyben látod a képet ha van elég intelligenciád.. de ez a viselkedés, meg hozzáállás elég fura barátom.

Férfiként nekem örömömre szolgál megajándékozni egy lányt, gyakran jobban is esik, ha én kapok tőle esetleg valamit, mert imádom látni a boldogságot az arcán amikor kap valami meglepetést. És nem óriási dolgokról beszélünk, egy kis figyelmes gesztus, egy virág, esetleg valami eredeti ötlet, akár nem is boltban vett dolog, hanem amit te készítesz. Ezt úgy hívják hogy törődés és szeretet, barátom! Fejben még sokat kell tanulnod..

2011. okt. 24. 14:26
 53/112 anonim ***** válasza:
100%
Hat figyelj, egy jo kapcsolathoz bizony alozatot kell hozni. Nem azt mondom, hogy most mindent megkell vegyel neki, amit szeme, szája megkivan, hanem mindent a kellokepen. Es ha felsz kockáztatni, akkor egy kis betoji vagy, mert egy novel igenis kell torodni, foglalkozni, mert anok szeretik a kenyeztetest, es hidd ell ezt majd te is visszakapnad tolle. Egy kapcsolatba 'be kell fektetni', ha igazan erekel.
2011. okt. 24. 14:26
 54/112 anonim ***** válasza:
18%

Egyébként ebbe csak az a szar. Hogy ha mondjuk nem is keresel sokat akkor még a részét annak is a barátnődre költöd miért? Ohh mert illik, mintha valami védelmi pénz lenne hogy veled maradjon, röhej. Szóval nem tudom ér e a pénz annyit hogy veled marad egy csaj.

Legalábbis a környezetemben nem tapasztaltam hogy lányok különösebben meghívnák fordítva, max senki se hív meg senkit.

2011. okt. 24. 14:40
 55/112 anonim ***** válasza:
79%
én meg szoktam hivni a pasit, de az első pár randit fizesse ő.. ha már járunk, az más tészta. ő hivott el, ő fizet.. ez igy van rendjén.. sokat akartok, kezdeményezzen a lány, fizessen a lány.. a kezeteket esetleg ne ő kérje meg, mire ti ímmel-ámmal igen-t mondtok? na ez röhej.. ez tenyleg az :)
2011. okt. 24. 14:42
 56/112 anonim ***** válasza:
12%

Utolós erről meg az a véleményem hogy ha egy férfi nem keres sokat, nincs verdája, stb akkor már elég egyértelmű hogy a nőt aki vele él, nem az anyagiak motiválják, és elfogadta a párját olyannak amilyen.

25/F

2011. okt. 24. 14:43
 57/112 anonim ***** válasza:
12%
Nem annyira a kevés pénzem van a hangsúly. Ha sokat keresel akkor is, költened kell rá mert csak. Szeretetből oké, igazából olyanokra célzok hogy már jóformán követeli. Persze ez x csajt jellemzi, csak akkor is. Pénz = szeretett juhuhuhu
2011. okt. 24. 14:45
 58/112 anonim ***** válasza:
70%
Igen, értem igaz hogy vannak ilyen nők, de szerencsére nem ők vannak többen.. meg aki ilyen céltudatos, és pénzéhes nem átlagemberekkel kezd, nem megy hozzá egy átlagosan kereső pasashoz, illetve ha együtt és él egy ilyennel, jó érzékkel felméri, hogy nem megfelelő a potenciál, és lelép.. én egy ilyen nővel akkor se szeretnék együtt élni ha gazdag lennék, tök mindegy milyen jól néz ki. Engem egyáltalán nem zavar ha az ilyen nők lemorzsolódnak mellőlem sőt kifejezetten örülök neki! Nekem egy normális lány kell, akivel szeretjük egymást, lehet idióta romantikus klisének hangzik de ez van!
2011. okt. 24. 14:49
 59/112 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de egy köcsög vagy. Néha én hívnám meg a barátomat, néha viszont ő hívna meg. Egyik se jön ki 2000ft alatt egy normális helyen. Természetesen nem a pénzről kell szólnia egy randinak, de mi vesz az ember pár száz ftból, lassan levegőt se... Nem az a gáz, hogy nem vagy gazdag meg nem költenél sokat egy nőre, de az qrva nagy gáz, hogy ilyen sóher kicsinyes fószer vagy. Meghívni valakit valamire egy kedves gesztus, úgy látszik ezt nem fogtad még fel.

20/l

2011. okt. 24. 14:51
 60/112 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem GAVALLER vagy kerdezo! Tartsd meg ezt a joszokasod...
2011. okt. 24. 16:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!