Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőre sokat kell költeni?
Szerintem nem fiatal a kérdező, hanem nagyon rossz tapasztalatai lehetnek, valószínűleg pofára ejtették, és még megmaradtak a sebek.. az más kérdés hogy ebből kiindulva általánosítani, és egy ilyen viselkedést felépíteni hatalmas baromság.. mert hogy előfordulhat hogy az ember például negatívan gondol egy ideig az exére, amíg megemészti és feldolgozza a sérelmeit az egy dolog.. ösztönös önvédelem, gyakori eset.. később úgyis egyben látod a képet ha van elég intelligenciád.. de ez a viselkedés, meg hozzáállás elég fura barátom.
Férfiként nekem örömömre szolgál megajándékozni egy lányt, gyakran jobban is esik, ha én kapok tőle esetleg valamit, mert imádom látni a boldogságot az arcán amikor kap valami meglepetést. És nem óriási dolgokról beszélünk, egy kis figyelmes gesztus, egy virág, esetleg valami eredeti ötlet, akár nem is boltban vett dolog, hanem amit te készítesz. Ezt úgy hívják hogy törődés és szeretet, barátom! Fejben még sokat kell tanulnod..
Egyébként ebbe csak az a szar. Hogy ha mondjuk nem is keresel sokat akkor még a részét annak is a barátnődre költöd miért? Ohh mert illik, mintha valami védelmi pénz lenne hogy veled maradjon, röhej. Szóval nem tudom ér e a pénz annyit hogy veled marad egy csaj.
Legalábbis a környezetemben nem tapasztaltam hogy lányok különösebben meghívnák fordítva, max senki se hív meg senkit.
Utolós erről meg az a véleményem hogy ha egy férfi nem keres sokat, nincs verdája, stb akkor már elég egyértelmű hogy a nőt aki vele él, nem az anyagiak motiválják, és elfogadta a párját olyannak amilyen.
25/F
Már bocs, de egy köcsög vagy. Néha én hívnám meg a barátomat, néha viszont ő hívna meg. Egyik se jön ki 2000ft alatt egy normális helyen. Természetesen nem a pénzről kell szólnia egy randinak, de mi vesz az ember pár száz ftból, lassan levegőt se... Nem az a gáz, hogy nem vagy gazdag meg nem költenél sokat egy nőre, de az qrva nagy gáz, hogy ilyen sóher kicsinyes fószer vagy. Meghívni valakit valamire egy kedves gesztus, úgy látszik ezt nem fogtad még fel.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!